Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek sokan miért...

Szerintetek sokan miért néznek annyi vacak sorozatot, és miért nem néznek inkább valami minőségit?

Figyelt kérdés

Gondolok itt azokra az emberek-re akik oda vannak az Éjjel nappal Budapest, Barátok közt és társaiért. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nézik ezeket amikor annyi remek sorozat van. Pl: Dexter, Breaking Bad, Game of Thrones stb.

Ennyire nincs igény a minőségre?

2013. aug. 13. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a birka effektus. Sokan nézik, úgyhogy az egyéniség nélküli átlagember is belekezd és ömlengve, fröcsögve tárgyalják ki egymás között a tegnapi eseményeket. Amúgy meg Daenerys Targaryen 4 President! (azt hiszem belezúgtam a leányzóba)
2013. aug. 13. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan nem is ismerik a jó sorozatokat. A Game of thrones (bocs, ha rosszul írom), HBO-s sorozat, kapásból nincs mindnekinek olyanja, és nem érdekel mindenkit annyira, hogy letöltse, amikor az általad rossznak felsorolt dolgok főműsoridőben úgyis mennek. De amúgy igazad van, és engem is zavar a jelenség, nekem pl. a Testvérek a kedvenc sorozatom, de letöltve néztem végig, mert a Viasat3 elkezdte adni reggel 7-kor, aztán átvette a Universal channel. Utóbbi nekem nincs, reggel 7-kor meg nem nézek tévét, mert suliba megyek. Bezzeg főműsoridőben ment valami hülyeség. De kíváncsi lennék, hogy egyáltalán hány ember ismeri nálunk pl. a testvéreket, mert én csak 2 emberről tudom, hogy ismeri, a többinek én mutattam meg. meg egyáltalán, hány emberhez jutnak el a jó sorozatok. amúgy meg van, aki fél az olyan sorozatoktól, mint pl. a dexter. 20 éves vagyok, de nem nagyon szeretem az ijesztőbb filmeket, bár a krimiket szeretem azért. szóval nem mindenkinek az tetszik, ami neked, van aki a trónok harcához is túl mimóza lelkű, amivel persze semmi baj, ha mondjuk néz helyette egy dowton abbyt, vagy mit tudom én.
2013. aug. 13. 01:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert valakinek csak ennyit enged az intelligencia szintje.
2013. aug. 13. 01:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokan a gépet nem szórakozásra használják, de főleg nem film/sorozat nézésére.Szinkronosan nézzhetik meg, és nem fogynak ki a részekből. Más fajta műsorokon nőttek fel, és azokhoz hasonlót néznek most is. Főműsoridőmben adják, egy mindenhol elérhető csatornán. És tv kb minen háztartásban bvan. Egyszerűbb kezelni is. Ezek az érvek szólnak, a technikában nem jártas idős(ebb) korosztály mellett. És szerintem ők a főnézőközönség is. Én mindenesetre maradok az amerikai sorozataimnál.
2013. aug. 13. 03:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem lakótársam nézte ez ilyen szintű műsorokat, és nem is tévén, hanem letöltötte, tehát ennyi erővel akár vmi jót is tölthetett volna... De én amúgy azt vettem észre, hogy azok néznek ilyet, akik maguk is hasonlóak, mint ezekben a műsorokban. Például, miről szól az Éjjel nappal Budapest? Bulizás, piálás, szex, ki kavar kivel, a szereplők kibeszélik egymást stb... Azok az ismerőseim akik nézték ezt a műsort, kb hasonló kaliberűek voltak, nem csoda hát, hogy tudtak vele azonosulni. Míg mondjuk egy Trónok Harcához kell egy bizonyos IQ szint h megértsd.

A másik, amit én észrevettem, hogy idős emberek néznek még ilyeneket. Nálunk mondjuk érthető, hogy nem értenek a számítógéphez és sajnos csak a tévéadók kínálatából tudnak szemezni... Az meg egyenesen vicces (szerintem), hogy azt hiszik ez mind valóság, és ki vannak akadva a mai fiatalságon :D (Mondjuk a valóságban is akar egyre több ilyen)

2013. aug. 13. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!