A vámpirnaplókban milyen telefonja van Elenának, Damonnak és Stefannak a 3. és 4. évadban? (Damonnak vlmilyen fehér van, de nem tudom milyen márka!? )
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 13:46
1/2 anonim válasza:
Uhh, abban a sorozatban én már mindenféle telefont láttam. Viszonylag gyakran váltogatják. Damon-nek a 3. évadban Balckberry Torch 9800-asa volt, a negyedikben a fehér pedig egy HTC Vivid. De feltűnt nála egy Galaxy S4 is.
Elenának a 3. évadban volt egy Samsung Captivate-je, aztán egy Galaxy S2. A 4. évadban pedig volt egy Galaxy S3-asa, utána egy Nokia Lumia 610-ese.
Stefannak a 3. évadban iPhone 4-ese volt, a 4. évadban Galaxy S3-asa.
Ennek a sorozatnak a készítői jó sok szponzorációs szerződést kötnek a különböző mobilszolgáltatókkal/gyártókkal.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2013. aug. 13. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!