Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó tini, vigjáték, családi...

Jó tini, vigjáték, családi sorozatot keresek (? )

Figyelt kérdés
Eddig ezeket láttam: Internátus, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Melissa and Joey, Szívek szállodája, Carrie naplója. 14/L
2013. aug. 10. 15:46
 1/5 anonim válasza:
Barmennyi idos vagy, muszaj megnezned a Házibuli 1-2t. :) En 17/L , de baromira tetszik..:$:D
2013. aug. 10. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Láttam már! :)) Az egyik kedvenc fimlem ,nagyon szeretem :)
2013. aug. 10. 15:56
 3/5 anonim válasza:
Ha az Internátus tetszett, akkor keress rá a Google segítségével a Bárkára. Három évadból áll és én imádtam minden egyes részét. Klasszisokkal jobb az Internátusnál. Ajánlanám még a Telihold című sorozatot is. Mindkettő spanyol, mint az Internátus is, sok szereplő is azonos bennük.
2013. aug. 10. 18:20
 4/5 anonim válasza:
The lying game (jelenleg két évad ment le) az előbbi felsorolásomból kimaradt. Ez amerikai sorozat azonban, nem spanyol, de nagyon jó. Mindegyik sorozat, amelyiket említettem fent van egyetlen online filmnézős oldalon (többön is), de sajnos nem engedi betenni ide a linkeket.
2013. aug. 10. 18:23
 5/5 anonim válasza:

Glee.:)

családi sorozat pl..Életem értelmei, Jim szerint a világ..én mindkettőt szeretem.:)

2013. aug. 11. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!