Pretty Little Liars-ban kik vannak benne az "A" csapatban Monán kívül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 20:18
1/10 anonim válasza:
Még nem derült ki a teljes igazság.
2/10 anonim válasza:
tényleg nem lehet még tudni, de toby biztos, és valszeg Aria is meg Lucas
3/10 anonim válasza:
Utolsó: hanyadik évadnál tartasz? :) Mert ha már folyamatosan az új részeket követed, akkor....nem akarom lelőni a poént, de akkor nem így vélekednél :)
4/10 anonim válasza:
Utolsó (előtti) vagyok: igazából még csak a 3/7-nél :P de a bnőm a ki nézi az az íjaknál tart és ő mondta
5/10 anonim válasza:
a 4X12. részben mindenre választ kaptok :)
Alison életben van. A vörös kabátos nemmás mint CeCe
-A nem más mint Ezra .
6/10 anonim válasza:
Alison is a vörös kabátos hiszen ő mutatta meg A relytekhelyét
7/10 Imádlak te válasza:
Aria nincs benne az -A csapatban
Toby csak azért hogy megvédje Spancert
Cece a red coat
Ezra nem más mint -A
Alison meg szerintem csak azért hogy segítsen a 4 lánynak
Alison él
8/10 anonim válasza:
de istenem akik azt mondják hogy a négy főszereplő lány közül valaki A akkor az gondolkozzon már hogy az hogy lehetséges -.-
9/10 anonim válasza:
ti nézitek a ravenswood-ot?Caleb és miranda játszik benne.szerintem hülyeség, de azért megnéztem.Hanna is szerepel benne.
10/10 anonim válasza:
A négy lány közül Spencer is beszáll a játékba , amikor Mona meglátogatja az elmegyogyintezetben, de ő nem folytatja a játékot és kiszáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!