Van film, ami nagyon élethűen bemutatja a drogosokat?
A fentiek közül egyik sem igazán. "Tipikus drogos" ember, jellem, életstílus nem létezik. Ezek a filmek erősen eltúloznak és kiszíneznek bizonyos dolgokat.
Ha igazán kíváncsi vagy a drogszcéna egy részére, illetve annak történetére, akkor kannabisz témában erősen ajánlom a "The Union" című filmet: [link]
A művészeti alkozások, így a Rélelem és Reszketés Las Vegasban című film értelmezése egy elgé szubjektív dolog, így elfogadom, hogy te össze tudod kapcsolni a saját szintén szubjektív élményeiddel a filmet.
Viszont én is kérem szépen azon - szintén szubjektív - véleményem elfogadását, miszerint az említett alkotást képtelen vagyok összekapcsolni a saját (elévülési időn kívül) szerzett élményeimmel (röviden: szerintem köze nincs hozzá ;) ).
(Szerintem) a "klasszikus" hallucinogének (LSD, DMT, meszkalin, psziloci(bi)n, tehát (főleg) az 5-HT2A receptor agonistái) által okozott képi hallucinációkat igen jól visszaadják Alex Grey festményei (google képkeresés "Alex Grey").
Véleményem szerint filmek helyett jobb inkább élményebeszámolókat olvasni (pl itt: [link] mert a filmek eladásra szánt termékek, amik a fogyasztói igények kielégítését célozzák, és ritkaság a valóság objektív leírását célzó mű (tehát a jól megcsinált dokumentumfilm).
Youtube---> Lacikáék Heroinoznak Budapest végsőállomás...
ez nincs meg játszva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!