A Hannah Montanaban miért nincs benne az anyja?
A testvérei sincsenek benne.. Szerintem nem akart szerepelni! Vagy épp nem jó színész. Figyelj az apja alapból is színész, igaz sose hittem volna, hogy lesüllyed egy ilyen szintre.. De színész hát akkor színészkedjen az anyja nem tudom ki, életembe nem láttam csak képeken.. xD
A tesói sincsenek benne. Csak egy reklám fogás volt. Kiéheztetni a népet (gyerekek) Aztán miután Miley betölti a 18at hát had robbanjon. Úristen minden Miley meg Hannah körül forog. Ebbe nem kell az egész család.. Szerintem ezért..
Mert gondolom így volt megírva a forgatókönyv... ha jól tudom... szóval h. apa és lanyat kerestek...
Vagy csak véletlen egybeesés h. mind a ketten ugyanarra a "sorozat"ra jelentkeztek... és akkor ennyi...végülis csak a neveket kellett atvaltoztatni a forgatókönyvben...
Igen van 1 rész, amiben benne van az anyja.
Azért nem szerepel gyakrabban, mert a sorozat szerint meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!