Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hannah Montanaban miért...

A Hannah Montanaban miért nincs benne az anyja?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A testvérei sincsenek benne.. Szerintem nem akart szerepelni! Vagy épp nem jó színész. Figyelj az apja alapból is színész, igaz sose hittem volna, hogy lesüllyed egy ilyen szintre.. De színész hát akkor színészkedjen az anyja nem tudom ki, életembe nem láttam csak képeken.. xD

A tesói sincsenek benne. Csak egy reklám fogás volt. Kiéheztetni a népet (gyerekek) Aztán miután Miley betölti a 18at hát had robbanjon. Úristen minden Miley meg Hannah körül forog. Ebbe nem kell az egész család.. Szerintem ezért..

2009. okt. 26. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Mert gondolom így volt megírva a forgatókönyv... ha jól tudom... szóval h. apa és lanyat kerestek...

Vagy csak véletlen egybeesés h. mind a ketten ugyanarra a "sorozat"ra jelentkeztek... és akkor ennyi...végülis csak a neveket kellett atvaltoztatni a forgatókönyvben...

2009. okt. 26. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem szeretem scak így néztem pár részt és fura volt, mer ma meg benne volt az álmában...:D
2009. okt. 26. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen van 1 rész, amiben benne van az anyja.

Azért nem szerepel gyakrabban, mert a sorozat szerint meghalt.

2009. okt. 30. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, látom, hogy nem mostani kérdés, de olvasgattam a válaszokat, és annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az egyik tesója [húga] szerepel több részben is.
2010. febr. 17. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj, köszi hogy írtál:) Mostmár ezt is tudjuk!:D mondjuk kb azóta nem néztem hogy kiirtam a kérdést.
2010. febr. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!