Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudom letölteni/nézni...

Honnan tudom letölteni/nézni online magyar szinkronnal a Szívek szállodájának 2. -3. évadját?

Figyelt kérdés
(Ha lehet, akkor viszonylag gyorsan lehessen tölteni)
2009. okt. 26. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Itt:

[link]

2009. okt. 26. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Ezt az oldalt én is megtaláltam, viszont nagyon lassan lehet róla tölteni.. vagy csak nekem? :|

Na meg ahogy nézem részletekbe vannak feltöltve az epizódok (Part1, Part2 stb.) Ezeket egymás után kell lejátszani és akkor oké?

2009. okt. 27. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnos más ötletem nincs.Van egy másik sorozatos oldal,de az iszonyat lassú és mindig 200-an vannak az ember elött,mire egy szabad szál felszabadul.Lehetne még torrentről vagy dc-ről de ezeknek is van hátránya.Egyrészt a torrentre meghívó kell,aztán figyelni kell az arányra,le és feltöltés és sorozatok esetében egy évad több giga,így már nem olyan jó buli.Aztán a torrenteken elég sokszor úgy kell összevadászni a részeket,néha rendesen el van szórva,kevesen teszik fel egyben az egészet,esetleg több évadot is.A dc-n szintén kell megosztás,ott sem túl jó a sebesség,persze ez attól is függ kitől töltesz és akkor még legyen mindig szabad szála.Maradnak még a warez oldalak,ezeken pedig lutri,hogy találsz-e olyat,ahol egyben valaki feltett egy egész évadot.Aztán jön a következő kérdés,hogy milyen oldalra tette fel,rapid vagy data vagy teljesen más.Ezeken is letöltés után várni kell.Vagyis rapidon 15 percet data pedig mostanában iszonyat lassú.Hirtelen ennyi jutott eszembe,ahonnan egyáltalán tölteni lehet.Nem elkeseríteni akarlak,csak hangosan gondolkodtam,hogy még honnan lehetne,de ezekre nincs onkrét link,így neked kell megkeresni a lehetőséget.

Ezt az oldalt,amit küldtem a nyáron fedeztem fel,akkor még kevesebb sorozat volt rajta és kevesen ismerték,így aránylag gyorsan lejöttek a cuccok.Mostanában valóban rendesen lelassúlt.Sajnálom,több ötletem nincs.

2009. okt. 28. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
A feldarabolt részekről: le kell tölteni az összes darabkát.Csinálj neki egy mappát,amiben majd gyűjtöd.Ha van a gépeden winrar,akkor csak pár perc és kész.Jobb klikk az első szeletre (part1) vagy bármi is a neve,aztán kibontás ide és összerakja az egész részt.Ezután a becsomagolt részeket,amiket letöltöttél ki is törölheted,nem lesz rá szükség,csak foglalja a helyet.Sok sikert!
2009. okt. 28. 13:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így is sokat segítettél, én meg majd kutakodom tovább. :)
2009. okt. 29. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Küldtem privit :)
2009. okt. 30. 11:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Privi? Ne haragudj kicsit még új vagyok itt, nem annyira ismerem az oldalt. :| Hol tudom megnézni?
2009. okt. 31. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Elvileg az e-mail címedre,amit itt regisztrálásnál megadtál elküldi a leveleket,amit küldtem.Vagyis nézd meg az e-mail fiókod :))
2009. okt. 31. 23:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom miért, de nekem nem érkezett meg az e-mail. :S Ne haragudj, el tudnád küldeni mégegyszer? :$
2009. nov. 1. 20:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Nah oké megkaptam! Köszönöm! :)
2009. nov. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!