Vannak itt Jóban rosszban rajongók?
Figyelt kérdés
:)
(légyszi aki nem szereti NE válaszoljon!!)
2013. aug. 8. 16:04
1/9 anonim válasza:
én szeretem a Jóban Rosszbant :) egy részt sem hagyok ki:33
3/9 A kérdező kommentje:
de jó, végre valaki:)
és nektek ki a kedvencetek?:))
2013. aug. 9. 10:47
5/9 anonim válasza:
Nekem külön Betty a favorit, de most Balázst is nagyon szeretem, pláne együtt a kettő Azon kívül Dóri, Konrádon szoktam jókat röhögni, csak mostanság egyre kevesebbet van porondon...
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon szeretem Bettyt, túl sokat nyafog szerintem:) az én kedvencem Margit volt meg még Szlávik csak neki nagyon rossz a haja mostanság, a régebbi jobb volt...
amúgy augusztus 21-től folytatódik:))
2013. aug. 11. 19:54
7/9 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem Margitot, bár az öngyilkolásos-depis korszak az már kicsit durva volt. Szlávikot meg a kutyával szerettem, de így is jó h összejött a Fannival, amúgy a haja tényleg jobb volt régebben. Már várom az új évadot. A TV2 honlapján már fent vannak képek :)
8/9 A kérdező kommentje:
már nem kell sokat várni?
amúgy kérhetek tőletek egy szivességet?:)
2013. aug. 12. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!