Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok segíteni egy ázsiai...

Denerys kérdése:

Tudnátok segíteni egy ázsiai (asszem) filemt keresek és nem találom?

Figyelt kérdés
Nagyon régen láttam arról szólt hogy egy ázsia öreg bácsika meg egy kislány egy hajón utaztak de csak ketten és tök jól elvoltka néha pár embert felengedtek a hajóra horgászni és egyszer az egyik horgászba beleszeretett a kislány aki gondolom addigra felnőtt . Ez viszont nagyon nem tetszett az öregnek mert ő mint kiderült feleségül akarta venni a csajszit és ettől a tevétől ezután se áll el sőt erőszakos lesz és durva de nem tudom már hogy de végül együtt maradhat a csávóval aki ugye horgász de össze kell házasodni az öreggel a végére már nem emlékszem...:// lehet nagyon retardált filmnek hangzik de nekem nagyon tetszett:D

2013. aug. 7. 17:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!