Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Legyetek szívesek, soroljátok...

Legyetek szívesek, soroljátok az összes csapdát 1. résztől 7-ig a Fűrész című filmből?

Figyelt kérdés
Bunkó válaszokat nem kérek, és a csapdákhoz írjátok oda azt is, hogy mi a feladat benne, pl.: a Fűrész 2-ből a tüskés halálmaszk, ki kellett volna a hapeknak vennie a szemét - Kb. így .. :D segítő válaszokat köszönöm!:)

2013. aug. 7. 16:56
 1/9 Crazybob válasza:
Biztos leiis irom neked hogy megcsináld mással :3 Amugy 7 elején 2 pali öszekötözve körfürészhez 1 csaj pedig felül 60 másodpercük van hogy eldöntsék ki az alfahim=kié a csaj különben a csajnak vége.
2013. aug. 7. 17:52
 2/9 Crazybob válasza:
6.részben sorozatlövő is volt hogy 8 emberből csak 2 embert menthet meg és bekell tenni a kezét hogy átmenjen rajta a tű amikor megszeretnék menteni valamelyik embert de csak 2 nél teheti be :D
2013. aug. 7. 17:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2013. aug. 7. 20:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Még kérek válaszokat
2013. aug. 8. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaz ez csak mint visszaemlékezés volt benne,de az első részben a csajon van egy maszk amit ha nem tud levenni magáról(csak úgy tudja levenni hogyha megtalálja a kulcsot,ami abban az emberben van aki ott van vele abban a helyiségben,(és az az ember valami olyan anyagot kapott amitől ébren van de nem érez semmit.vagy valami ilyesmi de ebben nem vagyok biztos már annyira nem emlékszem rá))akkor összecsukódik és szétmarcangolja a csaj száját.ezenkívül a második részben nem tudom hány embernek ki kell jutnia egy házból vagy miből,mert amióta bekerültek oda azóta belélegeznek valami cuccot és ha nem jutnak ki időben akkor annak az anyagnak a hatására az összes testnyílásukból ömleni fog a vér. a harmadik részben az orvos csajnak a nyakába van rakva tulajdonképpen egy bomba ami fölrobban ha John/Jigsaw meghal,így értelemszerűen az a feladata a csajnak hogy életben tartsa.remélem segítettem ;)
2013. aug. 17. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Előző válaszoló vagyok.Ja bocsi kijavítom a második részben az ember akinek a csaj kiveszi a hasából a kulcsot nem nem érzi a dolgokat,hanem nem tud mozdulni. De épp az benne a lényeg hog érzi a fájdalmat.
2013. aug. 17. 00:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:D

A második részben hol veszi ki a csaj a kulcsot a hasából?

Tegnap volt a fűrész 2, és nem emlékeszem ilyenre.

2013. aug. 19. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja bocsánat elírtam :D szóval az első részben veszi ki a hasából
2013. aug. 25. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Sorozatlövőben csak 6 ember van és nem 8. 3 férfi, 3 nő.
2013. dec. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!