Tudtok mondani olyan animét, amit. (? )
Sankarea - vígjáték, kis ecchivel, a sztori számomra(!) tök érdekes volt, de vannak, akik nem értenek velem egyet, szóval ki tudja.. :) Azért érdemes megpróbálni, nekem tetszett.
Dusk Maiden - Kísértet-klisé, de azért annyira nem rossz. Mindenképp nézhető.
Toradora - Na eeeez nagyon ott volt, imádtam. Mindenképp ajánlom. :D
Sakamichi no apollon - ez nem vígjáték, kicsit drámai, de nagyon remek anime. :)
A fentiek fiú szemszögéből vannak, és megfelelnek az általad leírt feltételeknek.
Inu x Boku SS - Ez itt lány szemszögből játszódik, egy icipicit nyálas, de megpróbálhatod, mert tele van röhejes jelenetekkel. De szerintem csak akkor kezd, ha a fentieket kivégezted. :D
Éééés van egy, amit mostanában láttam: Btooom!, de ez nem slice of life, és nem is a romantikát teszi középpontba, viszont van egy romantikus mellékszál. De azért gondoltam beajánlom, mert hát végül is, ebben is összejönnek. :) Érdekes sztorija van, ha gondolod, lesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!