Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki mondd nekem olyan JÓ...

TSkull kérdése:

Ki mondd nekem olyan JÓ sorozatokat, amelyeknek mér minden évada lement?

Figyelt kérdés

Néha én is megnéznék egy-egy sorozatrészt esténként, de nem vagyok az a típus aki heteket bír várni részekre. Inkább megvárom, amíg kijön az összes rész, és nem muszáj, hogy magyar szinkronnal.

Mindenfélére vevő vagyok, ami persze jó, legyen az dráma, akció, vígjáték.(horrorért mondjuk annyira nem vagyok oda)

Megnéztem a Doktor House-t, egy darabig az Így jártam anyátokkal, Agymenők, Simpson család, és a Family Guy-al olyan szinten állok, hogy minden létező részt 10-szer láttam.

2013. aug. 5. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Helo!

IT Crowd, The Inbetweeners, Black Books, Halo halo, waczak szallo, Monk, Hatfields and MacCoys (bar az minisorozat), Coupling...

Jo szorakozast!

2013. aug. 5. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ki az egyik legnagyobb klasszikust: A bit of Fry & Laurie
2013. aug. 5. 22:01
 3/7 anonim válasza:
Született feleségek, LOST, Az egység
2013. aug. 5. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Entourage, nem kifejezetten ismert Magyarországon, de biztos, hogy az egyik legjobb!
2013. aug. 5. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenki a maga sorozatára esküszik.

Nem vagyok egy sorozat kedvelő, de szerintem kevés olyan színvonalas, zseniális színészi alakításokkal,egyszerűen tökéletes sorozatot találsz mint a Maffiózók (The Sopranos) című.

Az alábbi elismerés nem véletlen:

[link]

2013. aug. 6. 06:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Dexter

Smallville

2013. okt. 19. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Twin Peaks
2013. okt. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!