Csak nekem tetszik ez a filmparódia? www.youtube.com/watch? V=lRSreb_D5R0
Azt hiszem, ez lesz a jó link:
http://www.youtube.com/watch?v=lRSreb_D5R0
A paródiáról meg... Nos... Elég sok rossz minőségű szövegrámondós filmparódia van fent, ilyen szempontból jó. A hang minősége jó (nem recseg, érteni mit mondanak), és végig egy témánál maradtak. De amúgy nem tetszik, nem nevettem rajta....
Az eredeti filmet nem láttam.
Helo!
Elszor is, ez nem parodi. Legalabbis erosen tulas ezt aszot hasznalni ra. Ugyanis jelen esetben cska felhasznaltad egy film jeleneteit, hogy a sajat szövegedet rakjad ala, aminek semmi köze az adot mühöz. Ergo nem parodizaltad ki, csupan felhasznaltad a jelenetet, de bari mas is mehetett vonla a video alatt voltakepp...
Masodszor, a szöveg roppant gyenge, es kinos, a video keszitöjere nezve. De, ahogy latom, nem csak neked tetszett - bar elek a gyanuval, hogy kerdezö, te egy vagy a video keszitöjevel -, hiszen likeok is vannak a videon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!