Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van a Szilaj c. rajzfilmnek...

Van a Szilaj c. rajzfilmnek 2. része?

Figyelt kérdés
Én láttam, képeket, hogy lesz két csikója. Egy fiú meg egy lány, de nem igazán találtam róla dolgokat. Tehát van Szilaj 2?

2013. aug. 5. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nincs
2013. aug. 5. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Ha találtál róla képeket, az valószínűleg csak "fan-art", jelenleg nincs második része a Szilajnak. Későbbiekben lehetséges, ahogy elnézem, hogy milyen sok remake, folytatás jön ki a rajzfilmekből.
2013. aug. 6. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs :( (Pedig egyik kedvenc mesém). Ha idáig nem csináltak,szerintem nem is fognak.
2014. ápr. 21. 20:31
 4/5 anonim válasza:
Hát most 2017 Május 5.-ikén meg jelent egy sorozat aminek a címe Spirit Riding Free amiben állítólag Szilaj fia/csikója szerepel de nem hinném hogy a folytatása lenne mert ez 3D-s animált sorozat.
2017. máj. 11. 21:26
 5/5 anonim válasza:
nincs sajnos:/ pedig örülnék neki, ja az animációs az egy nagyooon gyenge utánzat..
2017. máj. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!