Szerintetek a Star Wars 7. részét annyira utálni fogják azok a nézők akik az új trilógián nőttek fel, mint anno azok akik a klasszikus trilógián nőttek fel?
Én nem a régi trilógián nőttem fel, nem ezért nem kedvelem az újat, hanem mert szinte semmi nincs meg benne, amiért az eredetit szeretni lehetett, viszont sok mindenben lerombolta azt.
Szerintem a minőségen fog múlni. Azt olvastam, hogy John Williams elvállalta a zenét, ami mindenképpen egy jó hír és visszatérnek a makettekre a CGI helyett, persze biztos lesz benne így is bőven, de nagyon sokat használhat a filmnek, ha nem egy üres szobában, köntösben hadonászva veszik majd fel a filmet.
én a régin nőttem fel,de az új jobban tetszik.
gyerekként is az uralkodót,vadert a rohamosztagosokat és boba fett-et bírtam.
luke nem volt szimpi,solo se nagyon,az ewokora meg halált.
az új rész meg egy boba fett kaland lesz ha jól olvastam,uh ha komolyan osztja majd benne a halált,skalpolja a lényeket és néha odamorog valami velőset,akkor rossz már nem lesz:).
az új trilógia meg rohadtul remélem,hogy nem a jedi visszatér utáni időkben lesz,mert az annyira nem érdekel.
nekem az old republic ami bejön a sithek a sith birodalom.
darth bane,meg az ilyenek.
uh remélem 1000 vagy 3000 évvel előrébb lesz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!