Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Han Solo névre foglaltunk...

Han Solo névre foglaltunk jegyet a moziban. Hülyének néznek majd minket? :D

Figyelt kérdés
Most megyünk moziba és jegyet foglaltunk neten keresztül Han Solo névre, szerintetek hülyének fognak minket nézni a jegykezelők? :D

2013. aug. 4. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Neee :'D Szerintem nem. Max veletek nevet. Nálunk (Pécsett) fiatalok vannak mindig.
2013. aug. 4. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi taxit hívogattunk mindenféle random színész névre, abból soha nem volt gond. Viszont ésszel kell ezt csinálni, mert emlékszem, hogy valamit rendeltünk Lakatos Nintendo névre és valamiért nem érkezett meg. :(
2013. aug. 4. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt beszoptátok, mert a személyi ellenőrzése után adják csak oda a jegyet... Gondolom nem Han Solo van ráírva.
2013. aug. 5. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, ugye nem vagy túl okos?
2013. aug. 6. 01:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak tudom hogyan működik a jegyfoglalás... Ha nem kérnének személyit szerinted honnan tudnák, hogy tényleg te foglaltad le a jegyeket?? Ennyi erővel bárki át tudná venni bárki jegyét. Ha csak egy kicsit is gondolkoznál már rég rájöttél volna erre és nem hülyéznél le engem....
2013. aug. 6. 01:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Uhh. Tudod azért nem tudják elvinni a jegyet mások, mert csak te tudod, hogy milyen néven foglaltad. Ez nem bonyolult kvantumfizikai feladvány, kérlek gondold át újra.
2013. aug. 6. 01:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Annyit kell mondanod, hogy mára foglaltál le jegyet, megnézik, megkérdezik te vagy-e XY, aki aznapra foglalt jegyet és innentől fogva azt kamuzhatsz amit akarsz... Ezért is ellenőrzik a személyit.
2013. aug. 6. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Félelmetesen ostoba vagy. Ez úgy működik, hogy odamész és mondod, hogy XY névre foglaltál jegyet, kifizeted és kiadják. Eszméletlen, hogy képtelen vagy felfogni/beismerni, hogy hülyeségeket beszélsz, csak ragaszkodsz a baromságodhoz.

Jó munkát holnap a gépsor mellett!

2013. aug. 6. 16:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát figyu, itt nálunk szlovákiában így van... De máshol is ez lenne a normális menete egy előre lefoglalt jegy átvételének...
2013. aug. 8. 00:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan teljesen logikus ahogy én mondom, ezért is csinálják így. Nem viheti el más, joguk nincs elkérni semmilyen iratodat, nem fizettél előre semmiért, tehát tökéletes ez a rendszer.

Nem tudom, hogy Szlovákiában hogy megy ez, de itt így van és ez egy magyar oldal, úgyhogy főleg nem értem, hogy milyen alapon állsz le vitatkozni úgy, hogy nem tudod, hogy itt miről van szó.

Mielőtt valaki beszólna, hogy szidom Szlovákiát vagy a szlovákokat, nem, egyszerűen ha valaki nem kompetens egy témában, akkor nem értem miért kardoskodik az igaza mellett.

2013. aug. 8. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!