Han Solo névre foglaltunk jegyet a moziban. Hülyének néznek majd minket? :D
Félelmetesen ostoba vagy. Ez úgy működik, hogy odamész és mondod, hogy XY névre foglaltál jegyet, kifizeted és kiadják. Eszméletlen, hogy képtelen vagy felfogni/beismerni, hogy hülyeségeket beszélsz, csak ragaszkodsz a baromságodhoz.
Jó munkát holnap a gépsor mellett!
Nyilvánvalóan teljesen logikus ahogy én mondom, ezért is csinálják így. Nem viheti el más, joguk nincs elkérni semmilyen iratodat, nem fizettél előre semmiért, tehát tökéletes ez a rendszer.
Nem tudom, hogy Szlovákiában hogy megy ez, de itt így van és ez egy magyar oldal, úgyhogy főleg nem értem, hogy milyen alapon állsz le vitatkozni úgy, hogy nem tudod, hogy itt miről van szó.
Mielőtt valaki beszólna, hogy szidom Szlovákiát vagy a szlovákokat, nem, egyszerűen ha valaki nem kompetens egy témában, akkor nem értem miért kardoskodik az igaza mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!