Csak engem húzott fel nagyon az utolsó Vámpírnaplók évad?
Tudom, hogy nem igazán aktuális most a kérdés, de jó lenne valakivel kibeszélni.
Eddig egész jól toleráltam, hogy minden Elena körül forog, de most csak az ő kedvéért hajkurászták a gyógyírt, mindenki őt pátyolgatta, amikor átváltozott. (Pl. Caroline-hoz kb csak annyit szóltak, hogy egyél nyuszit. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy az ő karakterét is nagyon rossz irányba vitték idén?)
Viszont ami nagyon kiakasztott, hogy kinyírták Kolt, hogy Jeremynek legyen meg az a tetkója. A "Mentsük meg Elena!" tervben elfogadható egy vámpír népirtás? Azzal úgy látszott semmi bajuk sincs, hogy egy egész vérvonalat kinyírnak.
És amikor Jeremynek hordták a vámpírokat és a vadásznak ez a feladata és az összes többi, viszont a szigeten meg az ausztrál akcentusos srácot lazán bedobták egy barlangba, hogy szép lassan dögöljön meg, nehogy egy kis bajuk legyen az átok miatt. (Aki mellesleg az egyetlen érdekes új karakternek tűnt az egész évadban.)
És még egy csomó ideig sorolhatnám az egészet.
Nektek hogy tetszett az évad? Vagy csak engem tudnak az ilyenek idegesíteni? :)
Első részben egyetértek: Tényleg Elena körül forog minden és nagyon idegesítő. Főleg hogy kikapcsolta az érzelmeit és nem törődik semmivel. Mégis úgy bánnak vele mint egy kis hercegnővel aki a dackorszakát éli.
Második részben: Én nem bírtam Kolt és örültem hogy meghalt. Amúgy én így is úgy is imádom a vámpírnaplókat. Sőt én Klaust is nagyon bírom. Olyan cuki a brit akcentusa...
De az hogy gyereke lesz Healytől az kiakasztott, mert én szurkolok a Klaus-Caroline párosnak. Jó is hogy Tyler elment..
És Katherine ember.. phhióuhh megnézem mit fognak kihozni ebből. Na meg még az Elena-Damonhöz kötődése kiakasztó volt, és ugyebár az új választás.. régebben nagy Delena fan voltam, mostmeg kb. annyi, hogy jól van együtt vannak és kész.(De majd figyeljétek meg, ha lesz is Klaroline azt is ugyan így elfogják húzni a végtelenségig.) Nekem a New Orleansos dolog nagyon tetszett, bár Marcell tényleg visszataszító. A Heyles ügyön én is kiakadtam..
...SPOILER!! lehet, a TO pilotját nem a 4x20-at hanem az 1x01-et és Julie interjút olvasva/látva rájöttem, hogy Klausnak csak a baba kell majd. És lehetőleg Elijah megkapja Hayleyt. De lehet Nik majd összehaverkodik Camille-val(asszem így kell írni, a nevét, de mindenesetre az a csaj aki ott a festményről beszélt Klausnak.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!