Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak engem húzott fel nagyon...

Csak engem húzott fel nagyon az utolsó Vámpírnaplók évad?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem igazán aktuális most a kérdés, de jó lenne valakivel kibeszélni.

Eddig egész jól toleráltam, hogy minden Elena körül forog, de most csak az ő kedvéért hajkurászták a gyógyírt, mindenki őt pátyolgatta, amikor átváltozott. (Pl. Caroline-hoz kb csak annyit szóltak, hogy egyél nyuszit. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy az ő karakterét is nagyon rossz irányba vitték idén?)

Viszont ami nagyon kiakasztott, hogy kinyírták Kolt, hogy Jeremynek legyen meg az a tetkója. A "Mentsük meg Elena!" tervben elfogadható egy vámpír népirtás? Azzal úgy látszott semmi bajuk sincs, hogy egy egész vérvonalat kinyírnak.

És amikor Jeremynek hordták a vámpírokat és a vadásznak ez a feladata és az összes többi, viszont a szigeten meg az ausztrál akcentusos srácot lazán bedobták egy barlangba, hogy szép lassan dögöljön meg, nehogy egy kis bajuk legyen az átok miatt. (Aki mellesleg az egyetlen érdekes új karakternek tűnt az egész évadban.)

És még egy csomó ideig sorolhatnám az egészet.

Nektek hogy tetszett az évad? Vagy csak engem tudnak az ilyenek idegesíteni? :)

2013. aug. 3. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég régen láttam, főleg a régebbi részeket, úgyhogy már nem teljesen emlékszem mindenre, de engem is zavart pár dolog. (SPOILER) Például Elena miért utál ennyire vámpír lenni? Azért, mert így nem fog megöregedni és együtt élhet a szerelmével, bárkit is választ? A viselkedése meg különösen idegesített, amikor kikapcsolta az érzéseit, azok a részek nagyon nem tetszettek. Azt sem értem, hogy Stefan meg Damon mit szeret benne annyira, bár az ő dolguk. Stefan is egyre furább lesz. Jeremy meg úgy idegesített, hogy komolyan örültem, mikor meghalt, erre nee, miért kellett visszahozni? Az ausztrál srác, aki szerintem skót volt, túl jóképű volt ahhoz, hogy meghaljon, és szerintem is érdekes volt. Kolt is sajnáltam. És maga az egész Silas-es történet elég hülyeség. Most ezt fogják még a következő évadban is folytatni? Azok a New Orleansi részek sem tetszettek, nagyon ellenszenves az a fekete vámpír aki a főnököt játssza. A boszorkányok meg miért hagyják magukat? Szóval nem igazán tetszett az évad. Az előző sokkal jobb volt.
2013. aug. 4. 04:51
 2/4 anonim válasza:

Első részben egyetértek: Tényleg Elena körül forog minden és nagyon idegesítő. Főleg hogy kikapcsolta az érzelmeit és nem törődik semmivel. Mégis úgy bánnak vele mint egy kis hercegnővel aki a dackorszakát éli.

Második részben: Én nem bírtam Kolt és örültem hogy meghalt. Amúgy én így is úgy is imádom a vámpírnaplókat. Sőt én Klaust is nagyon bírom. Olyan cuki a brit akcentusa...

De az hogy gyereke lesz Healytől az kiakasztott, mert én szurkolok a Klaus-Caroline párosnak. Jó is hogy Tyler elment..

2013. aug. 4. 21:05
 3/4 FannaL ***** válasza:
Na, igen Elena vámpír lett, megint övé a színpad. Nekem ez az egész keressük meg a gyógyírt dolog nem jött be. Mellesleg nem volt elég egy ezer éves ősgenya, még kellett egy 2000 éves is. Aztán jönnek sorban a vámpír vadászok: Mikael, Alaric..és most.. Jeremy meg a tetkó ez komoly??? Meg KOl hihetetlenül szerettem a srácot, bár a végén tényleg kezdett bedilizni, de azért tényleg bírtam. Na meg a szuper bitch Elena phuhh de utáltam érzelem mentesen. És ha már Elena akkor Katherine is, most sokkal jobban szrrettem Kat-et miután megölten az idegesítő semmit nem csináló Jeremyt. Na meg Bonnie halála is vicc volt, meg Jeremy visszajövetele is. De ami még nagyobb vicc volt, hogy nem elég egy hasonmás dolog, mostmeg jön Silas azzal, hogy Stefan neki az árnyék hasonmása. Caroline, meg tényleg eltűnt, bár én Klaroline fan vagyok így őket néztem többször.
2013. aug. 5. 00:45
 4/4 FannaL ***** válasza:

És Katherine ember.. phhióuhh megnézem mit fognak kihozni ebből. Na meg még az Elena-Damonhöz kötődése kiakasztó volt, és ugyebár az új választás.. régebben nagy Delena fan voltam, mostmeg kb. annyi, hogy jól van együtt vannak és kész.(De majd figyeljétek meg, ha lesz is Klaroline azt is ugyan így elfogják húzni a végtelenségig.) Nekem a New Orleansos dolog nagyon tetszett, bár Marcell tényleg visszataszító. A Heyles ügyön én is kiakadtam..

...SPOILER!! lehet, a TO pilotját nem a 4x20-at hanem az 1x01-et és Julie interjút olvasva/látva rájöttem, hogy Klausnak csak a baba kell majd. És lehetőleg Elijah megkapja Hayleyt. De lehet Nik majd összehaverkodik Camille-val(asszem így kell írni, a nevét, de mindenesetre az a csaj aki ott a festményről beszélt Klausnak.).

2013. aug. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!