Tomika8874 kérdése:
Ismertek vicces animéket?
Figyelt kérdés
Ne legyen azért annyira hülyeség, mint a dokuro-chan, csak kb mint a beelzebub2013. aug. 3. 20:37
1/7 anonim válasza:
Gintama > Beelzebub
A Gintama a legjobb agyfárasztó anime. Lényegében a Beelzebub egy gyengébb gintama lett rengeteg shounen elemmel.
2/7 -Igazmondó- válasza:
Sakurasou no pet na kanojo, jókat nevettem rajta.
3/7 A kérdező kommentje:
és a gintama mikor lesz jó? mert én megnéztem az első rész és elég unalmas volt. de akkor a többit is elkezdem.
2013. aug. 3. 22:55
4/7 anonim válasza:
Gintamával várni kell elég sokáig, úgy a 60rész fele a Benizakura arcban lesz meg az első nagyobb harc. Egyébként tele lessz addig 1-2 epizódos marhulásokkal. A kedvenc részem a 231, 15x néztem meg de 15xre is fetrengtem a padlón. Egész második évad baromi jó lett. A másik kedvencem a dörzspapíros klotyós rész, az az első évad 90.része fele van.
5/7 anonim válasza:
Ouran High School Host Club
DanshiKoukousei no Nichijou
Lovely Complex
Én ezeken röhögő görcsöt kaptam, nagyon viccesek főleg az első kettő... a Lovely az a végén szerlmi sztori lesz, d e még akkor is fenomenális :D
Zero no Tsukaima (ezen is jókat nevettem, főleg az elején)
Ja meg úgy tudom, hogy a Toradora is és a Oreigairu
6/7 anonim válasza:
Szóval akkor az Arakawa Under the Bridge már sok lenne? Mert az abszolút agymenés :D de szerintem jó és vicces volt.
7/7 Haru01 válasza:
One Piece. Nem végig vicces, de a harcok közt meghalok a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!