Mi a véleményetek az Icarly sorozatról?
Figyelt kérdés
Aki ismeri a sorozatot annak gondolom véleménye is van.Én nagyon szeretem,mert jó poénok vannak benne.2013. aug. 2. 23:47
3/11 A kérdező kommentje:
Mért lenne gagyi és bugyuta??? :O
Szerintem ebbe a sorozatba ti nem értitek a poént.Nekem amúgy meg van számítógépen az összes része.
2013. aug. 3. 08:58
4/11 anonim válasza:
az előttem válaszolóknak zöld kéz.Azok a poénok gagyik.Ha amcsi komédiasorozat akkor Famly Guy(és családja(Amerikai fater stb.)) Sipmsonék, vagy a mocskosszájú South Park :D
5/11 N.Hanna válasza:
Én szeretem a sorozatot,nagyon jók a poénok benne!;)
6/11 anonim válasza:
Hát a Family Guy, meg a South park, rettentő nagy értelemre ad választ. Na azok, a gusztustalan aamerikai szarok.
7/11 anonim válasza:
néha csöpögős meg érzelmes, de szerintem jó
8/11 anonim válasza:
szerintem jó sori, most is azt nézem! :)
9/11 anonim válasza:
Csak azért nézem, mert Jennette benne van.
10/11 anonim válasza:
Gyerekkoromban szerettem, most már nem bírnám nézni.
A South Park és a FG (utóbbit kevésbé szeretem ugyan) sokkal intelligensebb, mint ez, ugyanis azok a műsorok remek társadalomkritikát nyújtanak. Az iCarly még csak a bugyuta tini poénokra épít. A South Park és a Family Guy csak látszatra "bugyuta amerikai szar", ez viszont tényleg az. De gyerekkoromban elvoltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!