Miért Darth Vader a legtöbb Star Wars rajongó kedvenc karaktere? Hiszen ő csak egy rabszolga. Gyenge és gyáva.
Azt elírtam, 900-at akartam írni. Érdekes lenne SW fan létemre nem így elkúrni a korát...
Na jó, igen, talán Sidious erősebb, de amikor Yoda fénykora volt (jó régen lehetett), akkor Ő volt a legjobb.
Én kedvencem Dooku gróf, Grievous, Starkiller.
Én személy szerint csak a kosztüme miatt bírom Vadert de nem a kedvencem és egy elk|_|*t karakter.
miért?
állítólag ő a nagy kiválasztott mikor megmérték a midiklorián szintét nagyobb volt mint Yodáé. És erre mi?
Dooku gróf levágja a kezét, szinte csak 1x győz valaki felett és az ismét Dooku gróf hogy lefejezi.
De nézzük Darth Vaderes "fénykorát":
Semmi ölés, csak a saját emberei,
Kardozási szintje mint a 2évesé ( lásd Obi-wan ellen a 4.részben)
5.Rész szintén semmi levágja Luke kezét.
6.Részben egy kettő elbánnak vele..
Nem azért de én nagy durranást vártom hogy mivel ő a kiválasztott és még sith is lesz ahol tudjuk milyen erő van... Legalább egy "kis" Galen Marek os erőhasználat vagy fénykardhasználatot elvártam tőle.
De igaz amit írsz ő csak egy gyenge gyáva rabszolga.
Mellesleg bárki is mondja, Yoda a legerősebb.
Hülyeség , egy Darth Bane szanaszét verné Palpatinnal együtt.
Ez hogy értetted?
Hogy Darth Bane erősebb mint Palpatine és Yoda együtt?
Külön külön egészen biztos, de megkockáztatom, hogy ha a bane trilógia 2.részében szereplő Orbalisk páncélos korszakában ha 2en neki támadtak volna legyőzte volna őket szemtől szemben.
Egyébként ha olvasnál még star warsrol magyarul,írj egy pü-t és linkelek egy oldal neked.(azért nem teszem ki ide mert kitiltanának reklámozás miatt)
Nem hiszem hogy Palpatinet letudta volna győzni Bane.Sőt biztos vagyok benne hogy nem tudta volna legyőzni.Hiszen Bane Kettő Szabálya hogy a tanítványnak le kell győznie a mesterét és így bizonyítania azt hogy méltó a mester címre.
Márpedig Bane és Palpatine között sok mester.
És tudod, hogy például ,hogy győzte le palpatin mestere a "bölcs" plagueis a mesterét? és palpatin plagueist?
SPOILER
Plagueis mesterére ráesett egy szikla, és rásegített vagy valami hasonló nem emlékszem már,hogy volt pontosan a könyvbe az a lényeg,nem szemtől szembe.
Palpatine meg detto, a mestere berugott lankadt a figyelme,elaludt és agyonrázta árammal.
SPOILER
Tehát Bane szemtől szembe Palpatinet reggelire megenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!