Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legremisztobb horrorf...

Melyik a legremisztobb horrorfilm?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 10:26
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%

ezekből az összeset láttam de nekem az átok 1-2 volt a legdurvább!!! egyedül éjszaka biztos nemerném megnézni

nagyon para!!!

2010. márc. 11. 21:28
 22/28 anonim ***** válasza:

Sikoly meg ilyen szarok??? ez most komoly.

Egyet értek viszont a Rosemary gyermeke (Rosemary's baby 1968) a Jákob Lajtorjája (Jacob's ladder 1990)mellett az egyik legjobb lélektani horror ami az USA-ban készült. Persze az ázsiai horror megint más tészta : pl. Tales of Two Sisters, vagy az R-point.

2010. jún. 3. 11:38
 23/28 anonim válasza:
Aki horror rajongó az biztos a paranormal activity mellet fog voksolni szerintem a világ legjobb ugy nevezett '' horror filmje''
2010. júl. 28. 18:27
 24/28 anonim ***** válasza:

sziklák vére szerintem is nagyon jó

a pokolba taszítva se olyan rossz bár nem félelmetes de azért volt pár rész amikor megijedtem.. de nem féltem.

a Paranormal Activity-t nem láttam de mindenki azt irja hogy milyen durva.. nem merem megnézni:s pedig nagyon kíváncsi vagyok rá:S

2010. júl. 29. 20:11
 25/28 anonim ***** válasza:

a paranormal activity-ben semmi durva nincs.

Ugyan olyan dolgok vannak benne, amiket itthon is tapasztalok(lámpamozgatás,ajtócsapkodás stb..)

Igazábol szerintem olyan nincs, hogy valakit megszáll egy démon vagy hasonlók.

Egyébként imádom énis a fűrészt és annak is nagyon örülök, hogy bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, mint legsikeresebb horrorfilm.:)

2010. júl. 29. 20:46
 26/28 anonim válasza:
en a paranormal activityt mar 3x lattam,,nem annyira remiszto.csak ha belegondolsz h igaz tortenet alapjan keszult,,,,,,,rosssz belegondolni
2010. aug. 4. 13:27
 27/28 anonim válasza:
szerintem a legeslegelső Péntek 13
2010. aug. 7. 15:09
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
én úgy tudom, hogy már kideritették hogy a Paranormal Activity nem igaz történet alapján készült, csak azért mondták hogy érdekesebb legyen a film!
2010. aug. 25. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!