Melyik a legremisztobb horrorfilm?
ezekből az összeset láttam de nekem az átok 1-2 volt a legdurvább!!! egyedül éjszaka biztos nemerném megnézni
nagyon para!!!
Sikoly meg ilyen szarok??? ez most komoly.
Egyet értek viszont a Rosemary gyermeke (Rosemary's baby 1968) a Jákob Lajtorjája (Jacob's ladder 1990)mellett az egyik legjobb lélektani horror ami az USA-ban készült. Persze az ázsiai horror megint más tészta : pl. Tales of Two Sisters, vagy az R-point.
sziklák vére szerintem is nagyon jó
a pokolba taszítva se olyan rossz bár nem félelmetes de azért volt pár rész amikor megijedtem.. de nem féltem.
a Paranormal Activity-t nem láttam de mindenki azt irja hogy milyen durva.. nem merem megnézni:s pedig nagyon kíváncsi vagyok rá:S
a paranormal activity-ben semmi durva nincs.
Ugyan olyan dolgok vannak benne, amiket itthon is tapasztalok(lámpamozgatás,ajtócsapkodás stb..)
Igazábol szerintem olyan nincs, hogy valakit megszáll egy démon vagy hasonlók.
Egyébként imádom énis a fűrészt és annak is nagyon örülök, hogy bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, mint legsikeresebb horrorfilm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!