Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a 10 film szerintete...

Melyik az a 10 film szerintetek, amit egy embernek mindenképpen érdemes megnéznie élete során?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül a kedvenc filmekre vagyok kíváncsi, hanem főleg azokra, amik elgondolkodtatóak, meglepőek, nem éppen szokványos, sablonos filmek.

Köszi a válaszokat

2009. okt. 24. 01:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

1Tégla

2Angyalok és Démonok

3Ne szorakozz zohannal

4 1 bolond százat csinál(eredeti)

5. Nagyon nagy ő

6. A végzet pengetője

7. Egy nehéz nap éjszakája

8. Agyő nagyő

9. Éjszakai etetés

10. Harry potter :)

2009. okt. 24. 01:32
 2/17 anonim ***** válasza:

Zeitgeist

Zeitgeist Addendum

the Zeitgeist Movement

911 - Loose Change (1. és 2.)

Requiem for a dream

A Remény Rabjai

és persze Tarantino-filmek ;)

2009. okt. 24. 01:36
 3/17 anonim válasza:

Pillangó hatás

(-Szerintem ez elgondolkodtató egy film.)

2009. okt. 24. 02:29
 4/17 anonim válasza:

A Gyűlölet (La Haine) pl szerintem az a film, aminek a záró képsora után csak ülsz és bámulsz magad elé, de az Amerikai História X sem egy bájos sztori, kissé hasonló a témája mint az előzőnek.

Valamint csatlakozom az előttem szólókhoz a többit illetően.

2009. okt. 24. 07:46
 5/17 anonim ***** válasza:

Zeitgeist: énis ajánlanám, megdöbbentő! persze nem tiniknek való, de az értelmes felnőtt korosztálynak muszáj lenne megnézni :)

illetve a Titanic is érdekes film, meg a Rekviem egy álomért, de hogy néhány mait is mondjak : aki szereti a fantasyt, annak Gyűrűk ura, hiszen ezt tartják még mindig a legjobb fantasy filmnek ( nekem sosem volt türelmem végig nézni:D )

horrorfilmből az átok, nem egy sima kaszabolós jajmeghalsz horrorfilm, én pl. 4.jére jöttem rá hogy ki kicsoda valójában :D tehát számomra elgondolkodtató volt

gyerekfilmből a Dennis a komisz, reszkessetek betörők, persze korosztály válogatja, kisgyerekeknek tökéletes filmek :D

kalandfilmből én azokat szeretem, amikbe van egy kis történelmi háttér( titkok könyvtára, ezek.)

zenés filmek közül mindenképp a step up 2

vígjáték: kedvenc vígjátékom a Spártaiak titkos élete, annyira sz*r hogy az már nevetséges :D nem igazán jönnek be ezek a "Csaj vs Hapsi háborúk, összetört szerelmek, aztán a végén úgyis happy end lesz" témájú filmek, valahogy nem vígjátékba illők, mégis szinte mindegyiket ebbe a kateg.be sorolják, igazából nem is az lenne a baj, csak hogy az alapsztori ( összevesznek, keresztülmennek sok gondon, kibékülnek) több ezerszer lett már feldolgozva, elég unalmas..

hozzátenném, az örök kedvenceim: Indul a bakterház ( kívülről fújom a szöveget, de soha nem unom meg, egyszerűen áh imádom ezt a filmet:D ) és a Csontdaráló.

na ennyi elég is lesz, hagyok mást is kibontakozni.. :)

2009. okt. 24. 10:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Sebhelyesarcú

Remény rabjai

Halálsoron

Memento

Ponyvaregény

Visszafordíthatatlan

Harcosok klubja

Hetedik

Trainspotting

Véres Gyémánt

Eden Lake

2009. okt. 24. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:

9. áldozat

vasálarcos

2009. okt. 24. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:

1. Keresztapa II. (F.F. Coppola, 1974)

2. Az ördögűző (W. Friedkin, 1973)

3. Volt egyszer egy vadnyugat (S. Leone, 1968)

4. Alien (R. Scott, 1979)

6. A bárányok hallgatnak (J. Demme, 1991)

7. Terminator (J. Cameron, 1984)

8. Aranyláz (C. Chaplin, 1925)

9. Hófehérke és a hét törpe (D. Hand, 1937)

10. Ponyvaregény (Q. Tarantino, 1994)

2009. okt. 25. 00:19
 9/17 anonim ***** válasza:

1. Amerikai história X

2. Forest Gump

3. Esőember

4. Egy gésa emlékiratai

5. Benjamin Button különös élete

6. Éberség

7. Nevem Sam

8. Parfüm-egy gyilkos története

9. Angyalok városa

10. Édes november

2009. okt. 25. 13:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Meg kell, hogy mondjam, hogy az utolsó válaszban van a legtöbb nekem is tetsző film, de azért köszi mindenkinek. Sok filmet nem láttam még ezek közül, amiket írtatok, de volt aminek utána néztem és már be is szereztem :)
2009. okt. 25. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!