Family Guy, más is észre vette?
Figyelt kérdés
[link] Carl és Chris? Csak szerintem elég nagy a hasonlóság vagy másnak is feltűnt? Mind külsőben és személyiségben is eléggé hasonlóak szerintem...2013. júl. 29. 23:56
1/6 anonim válasza:
Igen, valóban nagyon hasonlóak, amikor Carl-t először láttam én is észrevettem. :) De biztos nem rokonok ;) :D
3/6 A kérdező kommentje:
Stewie "hasonmásáról" is kiderült hogy az maga Stewie a jövőből,de egy teljesen rá hasonlító alak volt Lois pronó filmjében is,amitől Stewie is elbizonytalanodott hogy ki is az apja.De az a Stewie gonosz ikertestvére az biztos Peter-é mert találkoztak amikor még a gonosz iker még csak ondó volt... Szóval ez se teljesen világos nekem... ;)
2013. júl. 30. 00:13
4/6 anonim válasza:
Az a gonosz ikertestvér ( féltestvér ) Bertram az úgy lett, hogy Peter spermát adott le egy apermabankban, és kiborította az összeset, és újratöltötte a sajátjával :P >.< és egy lezbikus nőci a „férje” támogatásával világra hozta ^^
5/6 anonim válasza:
Azt elfelejtettem odaírni az utolsóhoz, hogy első voltam :D
6/6 anonim válasza:
Hali!:) Hát mivel ugyanazok az emberkék rajzolták/ugyanolyan stílusban:):) Persze h hasonlítanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!