Milyen sorozatokra emlékeztek, amiket a 90-es években, valamint a 2000es évek elején adtak nálunk?
Figyelt kérdés
ilyenekre gondolok, mint pl:
VIP több, mint testőr
Szindbád kalandjai
Bűbájos boszorkák
Melrose Place
Providence
Renegade - A fejvadász
Csillagkapu
Vészhelyzet
Mission impossible- Az akciócsoport
Szerelmek Saint-Tropezben
Kardok királynője
Írhattok bármit, amire emlékeztek, hoyg adták anno a tv-ben. nekem úgy hirtelen ezek jutottak eszembe :D sajnos van egy csomó sorozat, amit anno gyerekként néztem itt-ott, de nem tudom a címeket... ezért is örülnék minél többnek :))
2013. júl. 29. 17:48
2/6 anonim válasza:
Az első csók :D
Esmeralda
Vad angyal
A homok titkai
Paula és Paulina
X akták
Ó, és a Xena :D
Szívtipró gimi
Rex felügyelő
Knight Rider
Váratlan utazás
4/6 HalkHogen válasza:
Erdészház Falkenauban
Nehéz napok a Föld nevű bolygón
Ausztrál expressz
A szökevény
Kaméleon
Millennium
Légi zsaruk
Lois és Clark
5/6 anonim válasza:
bűbájos boszorkák, elveszett ereklyék fosztgatói és jóbarátok<3:) én még elég kicsi voltam akkor, de ezekre emlékszem, h láttam belőlük részeket itt-ott.
6/6 A kérdező kommentje:
juuuj, köszi köszi :) ezekből is néztem jó párat :) Az elveszett ereklyék fosztogatói volt a nagy kedvencem, nem is tudom, h felejthettem el...:)
2013. aug. 1. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!