Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bevaljam neki, hogy szerelmes...

.Tia kérdése:

Bevaljam neki, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberben leszek hatodikos, B osztályos. Megpróbálom dióhéjba rövidíteni. Van egy nagyon jó barátnőm, a neve Dorka, és az osztálytársam. Van egy A-s fiú, a neve Peti. Év vége felé, május végén vagy június elején összejöttek, de utolsó nap szakítottak. A Dorka tud róla, hogy nekem is tetszik a Peti. Nem rég volt egy ötnapos lovagi kalandtábor Hollókőn, amire én is, és a Peti is ment a suliból több gyerekkel. Eddig nem mertem neki elmondani, rengeteget kérdezett a Dorkáról, szóval lehet, hogy még mindig szerelmes belé, sőt, a Dorka szakított vele, úgyhogy biztos. Nem is akarok a Peti és a Dorka közé állni, próbálom elfolytani az érzéseimet, de elakarom mondani a Petinek. Csak nem tudom, hogy tényleg jó ötlet-e? A táborban nagyon jól kijöttünk, és a végére egy csomót beszélgettünk, így jött rá pár barátnőm a dologra, de megígérték, hogy nem mondják el senkinek. Szerintetek van esélyem nála? Amúgy nagyon kedves, vicces, aranyos, és egész udvarias.
2013. júl. 29. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a filmes kategória, kishölgy. :)

A Dorka már lemondott róla, szóval bepróbálkozhatsz nála. :) De ne azt csináld, hogy odamész hozzá, és elmondod, hogy szerelmes vagy belé, mert az gáz...

Nem tudhatjuk, hogy van-e esélyed nála. Lehet, hogy csak azért beszélgetett veled sokat, mert azt akarta, hogy kihűljön a hasad és meghalj. :)

Egyébként a barátnőid kamultak. El fogják ám köpni másnak is... Nem kellett volna megbíznod bennük. Azt tanácsolom, hogy látogasd meg őket este, és vigyél nekik egy kis fatestápolót, hogy utána ne tudjanak beszélni.

Amúgy ha jól nézel ki, akkor van nála esélyed. Ha nem akar veled összejönni, akkor addig fojtogasd, amíg igent nem mond. Én is így szoktam csajozni.

Sok szerencsét!

2013. júl. 29. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, véletlen ide küldtem be. Köszi a választ.
2013. júl. 29. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. :) De ugye legalább elkérted a telefonszámát? Mert ugye nyári szünet van... Aggódom, hogy mi lesz, nyugtass meg kérlek.
2013. júl. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!