Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bleach 366 rész utánn még...

A Bleach 366 rész utánn még van vagy lessz fojtatás?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 07:47
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy lesz-e folytatása, hanem az hogy mikor lesz.
2014. okt. 9. 23:19
 12/32 anonim ***** válasza:
És mikor lesz?
2015. márc. 30. 22:21
 13/32 Kyuubi1992 válasza:
Elvileg azután lesz folytatás, hogy a mangát az idén abba hagyják. de hogy pontosan mikor, magam se tudom, pedig már nagyon várom a folytatást.
2015. aug. 13. 17:42
 14/32 MysticTacu válasza:
már nagyon sok év telt el és még mindig ki sem adták a folytatást a részeknek szerintem nem is lesz folytatás mert szarnak rá ennyi az egész
2016. jan. 30. 00:45
 15/32 AnimeFredy válasza:
Már nem egy ève várom a folytatást ès már 2016 van most vègül lesz folytatás vagy sem ,hogy számicsak rá vagy se már jo pár ève mongyák ha vègelesz a mangának de annak egyáltalán van vège?
2016. márc. 2. 20:04
 16/32 Arnikaa99 válasza:
Soha nem volt arról szó, hogy ha a mangának vége van folytatják az animét. Ez csak egy feltételezés volt a rajongók által, miután a producerek/készítők azt mondták, hogy nem adnak ki több részt mert már addig is rengeteg negatív kritika érte az animét a sok filler (mangában nem szereplő mellékszál) miatt. Amikre egyébként azért volt szükség, mert az anime sokszor utolérte a mangát így, hogy addig se álljon az anime inkább készítettek mellé ilyen mellékszálakat. Emiatt döntöttek úgy, hogy nem adnak ki több anime epizódot. De szerintem a remény hal meg utoljára. Példának okáért: Ki emlékszik még a D.Gray-man-re? Arra aminek az első évadját még az animax is sugározta. 2008-ban a 103. epizóddal vége lett, ennek már 8 éve! 8!! És tessék, lássatok csodát idén jön a folytatás, 2016-ban jön a D.Gray-man 2, vagy más néven: D.Gray-man (2016). Szóval jah, attól még, hogy évek óta semmi hír a bleach folytatásáról nem kell azt hinni, hogy elfelejtették vagy, hogy nem akarnak folytatást. Sajnos ez egy ilyen ipar, Az animék többsége el sem éri a 2. évadot, ritkaság az olyan anime manapság ami több mint 24 részből áll. Ez főleg pénz kérdése, illetve idő és talán még az érdeklődés. Mert hiába van pénz meg idő, ha nincs érdeklődés az anime iránt. Általában a manga dönti el az anime sorsát, ha egy bizonyos eladási számot túllép akkor esélyes lesz egy animére, ez a szokásos 13 részes anime, amikből annyi van, hogy megszámolni sem lehet. Ha az eladások jól sikerülnek és úgy tűnik, hogy nagy az érdeklődés iránta, akkor összeülnek és természetesen elegendő pénz és szponzorok birtokában megvitatják az anime jövöjét.. A bleach helyzete viszont minden tekintetben különös, sikeres volt, nagy volt az érdeklődés mégis abbahagyták. De mindezek ellenére én nem lennék meglepődve, ha myanimelist-en holnap olvasnám, hogy bejelentették a bleach folytatását. :)
2016. márc. 7. 00:25
 17/32 AnimeFredy válasza:
Okè èrtem ès kösz a felvilágositást nagyon remèlkedem ,hogy folytatják bár az èvek telnek ès lasan feledèsbe meeül de ahogy mondtad a remèny hal meg utoljára ès az tènyleg szèp is volna ha folytatják.
2016. márc. 10. 20:53
 18/32 anonim ***** válasza:
Lenne egy kérdésem.Mikor Ichigo a végső égmetszőt használta a hollow alakját is elvesztette v csak a shinigamit?
2016. jún. 15. 04:33
 19/32 anonim ***** válasza:

Elvileg csak a halálisten erejét áldozta fel, azt mondta neki zangetsu hogy az az ára ha használja azt a technikát. De ahogy néztem a hollow ereje is elszállt (nem értem miért).

egyébként én azt hallottam hogy a tvtokyo csak egy műsort volt hajlandó sugározni, vagy a naruto shippuuden vagy a bleach, és mivel előbbi népszerűbb volt ezért azt választották, hogy azt nem szakítják meg és elvileg amikor vége lesz a narutonak akkor felszabadul a műsoridő és a bleachel fogják folytatni. am aki nem követi a shippuuden már a vége felé jár, én maximum 50 részt jósolok még neki (ha nem húzzák el fillerekkel) heti 1 résszel. Szóval szerintem már nem kell sokat várni :)

2016. júl. 31. 15:16
 20/32 anonim válasza:

Utolsó két válaszolónak:

Minden szereplő, aki Ichigo lelki világában megjelent, az Ichigo shinigami erejének része volt. Általában Zangetsu része volt a fehér Ichigo, de ha ő volt erőfölényben, Zangetsu a részévé vált. Tensa Zangetsu meg is mondta a tutit, miszerint ők egyek, ők együtt jelentik az Ichigo erejét.

Tehát az, hogy Ichigo elveszítette a shinigami erejét, annyit jelent, hogy minden fenti tényező (szereplő) eltűnt a lelki világából.

2016. aug. 20. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!