Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a youtube-on indítanék egy...

Ha a youtube-on indítanék egy sorozatot?

Figyelt kérdés
14 vagyok. Média tagozatra fogok járni. Sulirádióban műsorvezető voltam, RTL Klubban jártam a Gyanú Árnyékában. Rendeztem már nem publikus tini sorozatot a barátaimmal. Ezekkel a tapasztalataimmal indítanék a YT-n egy tini sorozatot a haverjaimmal ami az én korosztályomat lőné be. Ez a sorozat bemutatná a serdülőkor vicces, csipkelődős , botrányos korszakait mutatná be. Egy rész kb 8 perciga tartana. A főszerep leginkább két különböző karakterű srácon (egy kinyalt seg*ű gazdag milliárdos tinit és egy szegényebb, szerényebb srác drámai napjait tárná a nagyvilágnak) alapulna. Szerintetek milyen sikerrel járna ez a rövid sorozat. Hozzáteszem hogy gagyi f*st nem adok ki a kezeim közül, elég komolyan veszem a dolgokat. A válaszokat köszönöm.

2013. júl. 28. 22:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a szóismétlésekért, késő volt!
2013. júl. 28. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nagy sikere lenne...:D
2013. júl. 28. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, én nagyon meggondolnám. Ami a netre felkerül, az onnantól kezdve ott is marad, hiába tűnik úgy, hogy letörölted. Így ha később meggondolod magad - bármi közbejöhet, ami miatt esetleg úgy alakul - már késő lesz. Lehet, hogy jól jársz, és kialakul egyfajta rajongótáborod, viszont a negatívumokra még mindig gondolni kell. Az írásod alapján értelmes tűnsz, elhiszem hogy értesz a témához, de azért gondolj bele, 14 évesen el tudnád-e viselni az esetleges hírnév sötétebb oldalát is? Ez nem könnyű feladat.

Cselekedj a legjobb belátásod szerint.

2013. júl. 28. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy ilyesmi sorozat jó ötlet, de nem ebben a témában. Ahogy mondták felettem is, értelmesnek tűnsz, próbálj értékesebbet átadni és ne arra gondolj, hogy hány néződ lesz vagy kit akarsz korosztálynak.

Az üzenet legyen a legfontosabb és annak a megfelelő átadása.

2013. júl. 28. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Röviden: Ne fogj bele.

Hiába vagy értelmesebb egy átlagos 14 éves gyereknél, attól még nem rendelkezel átfogó világképpel. A sorozatod pedig a legbefolyásolhatóbb korosztálynak szólna, ezt használja ki a Disney Channel, Éjjel-nappal Budapest és a többi hulladék. Tehát nem mindegy, hogy mit közvetítesz feléjük. Ilyen korban bizonytalanok a gyerekek, hogy mit gondoljanak, szóval értelme akkor lenne a sorozatodnak, ha a bennük megfogalmazódó morális kérdéseket meg tudnák válaszolni maguknak a sorozatod hatására. Viszont, itt bejön a második mondat, hogy Te nem képes még erre. Nem tudhatod, hogy mi a legjobb válasz a kérdésekre.

Továbbá jópofa, hogy jársz média tagozatra, meg minden, de az nudli. Kameraállás, színek, hangok, stb... Már csak az is mennyire meghatározó, hogy éppen milyen színekben mutatnak valamit.

2013. júl. 29. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én megnézném.
2013. júl. 30. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!