M i a véleményetek az "Eleven testek" című filmről?
Figyelt kérdés
Én most láttam először, és nekem nagyon tetszett. Azt hittem egy b@rom, horror, zombis film lesz aminek nincs semmi értelme, de NEM! Nagyon elnyerte a tetszésemet, szerintem nagyon jó.2013. júl. 28. 20:12
11/16 anonim válasza:
Nekem tetszett,a csaj benne hasonlít Kristen Stewart-re ,de annyira nrm.És igazából...a srác tök cuki volt zombiként.:) Mármint helyes. Nem is a film tett mélyebb benyomást (bár a film is tetszett,és jó volt a humora),hanem a srác. :D
12/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett,igazi romantikus film.Imádom!!!A szereplő osztás nagyon jó!:D
13/16 A kérdező kommentje:
egyetértek veletek. ;) ment a zöldkéz.
igen a srácot én is nagyon imádtam. hiába volt zombi, egyszerűen hihetetlenül helyes volt. és nagyon cuki is. :D
2013. aug. 8. 09:33
14/16 anonim válasza:
Most durván nekrofil kommentek jöttek be!
15/16 Nyria válasza:
Nekem John Malkovich arca jött be, mikor a srác újra ember lett. Az a nézés xD
16/16 anonim válasza:
Utolsó előtti. :D Figyelj, gondoltam,hogy valaki ezt fogja írni.Amúgy rajta nem nagyon látszott,hogy zombi,csak egy kis smink volt rajta.De el kell ismerni,hogy fehérre meszelt arccal nagyon cuki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!