Ez melyik film?
Figyelt kérdés
Egy western vígjátékféle volt.annakidején a tv2 sokszor lejátszotta a 90es években.és ha jól emlékszem akkor két része is van de ez enm biztos.két részletre emlékszem.a főszereplő Kris Kristofferson féle figura volt és bement egy kocsmába és találkozott egy kopasfejü alakkal akivel leültek pókerozni és a végén a főszereplő meverte.a másik jelenet is szinte ugyan az bement a kocsmába megint összetalálkoztak és kihíva a kopaszhajú egy visszavágóra és valami olyasmi volt h döntetlenbe megeggyeztek ha nem nézi meg a kopasz a leosztott lapjait.és mikor kisétált a főszereplő a kocsmából akkor megnézte a lapokat és kiderült h nyert volna.remélem valaki tudja a címét.sajnos Kris Kristofferson filmjei közt nem találtam ilyen filmet de talán valaki tud segíteni.2013. júl. 28. 19:33
2/3 A kérdező kommentje:
nem a maverick.azt már láttam de azé kösz a választ.
2013. júl. 29. 16:56
3/3 A kérdező kommentje:
ha valakit érdekel a Nagy hazárdőr 4 részéről van szó!rátaláltam
2013. dec. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!