Most megy a mozikban a Farkas c. film. Ez lényegében a második része az X-Men kezdetek: Farkas c filmnek? Vagy legalábbis összefügg a két film, vagy a mostani Farkas egy (viszonylag) teljesen különálló film?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 10:59
1/4 Jackie Micke válasza:
Dióhéjban: Farkas a létét kutatja, amit az első filmben nem igazán kezd el, mert ugye tesójával, Victor vámpíral van elfoglalva. A 2. részben Japánba utazik, a szamurájokhoz, hogy rájöjjön, ki tette a csontjait törhetetlenné az Adymantium n. anyaggal. Ennyit tudok.
2/4 anonim válasza:
Hülyeség. Én már láttam a filmet és azért megy Japánba, hogy Yoshida úr megköszönje neki, hogy a világháború alatt megóvta a Nagaszakira ledobott atombombától. Inkább az X-men 3. részével függ össze, tulajdonképpen közvetlen folytatása, arra utalnak vissza a legtöbbet. Ha nem láttad azt, akkor nézd meg (bár ilyen kérdés után kétlem, hogy ne láttad volna :D). Am nagyon jó film, nekem nagyon tetszett, érdemes megnézni. :)
3/4 anonim válasza:
Annyiban függ össze, hogy ugyanaz a főszereplő. De az X-men kezdetek: Farkas az eredeti X-men trilógia előtt játszódott jóval, ez meg tulajdonképp az Ellenállás vége után mutatja meg, mi lett farkassal.
4/4 Jackie Micke válasza:
Kösz, hogy lehülyeségezed a válaszom, de én ezt olvastam. Nem állítottam egy percig sem, hogy láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!