Aki ismeri a High School DxD -t és tudja 2. évadja most megy és várja a 4. részt a High School DxD New -ből és nem tudja mikor lesz fenn?
Ezen az oldalon mutatja mikor adják ki és igy várhatóan ki lehet számolni hogy elösször angol felirat lesz és rá pár napra a magyar is elkészül.
Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot és örülök hogy van folytatás és ha te is igy vagy vele és várod az új részt itt kiderül mikor lesz: [link]
xD Van egy jobb oldal ahol minden szezonálisat jelez, csak hogy tudd: [link]
Amúgy ez hirdetés de végülis mindegy, múlt héten is azonnal fentvolt szinte a raw, félnapon bellül meg az angol sub.
"Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot és örülök hogy van folytatás "
Akkor tényleg örülhetsz, mert ez az évad csak még 2 kötetet fog a novelből feldolgozni, vagyis még marad 11 kötetnyi anyag, szóval még ezen kívül ilyen tempóban 5évad jöhet. Persze ebbe majd a BD eladás is belefog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!