Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én csinálok ilyet?

Csak én csinálok ilyet?

Figyelt kérdés

Ha egy filmben megtetszik egy aláfestő zene, a neten megkeresem az adott film Soundtrack-ját, letöltöm azt a filmzenét, ami tetszett, és van, hogy kedvenc zenémmé válik egy időre..

Csak én csinálok ilyet? :o

2013. júl. 25. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet. :)
2013. júl. 25. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is csinálom, de szerintem sokan mások is. Sok olyan filmzenét is szeretek, amit egyébként nem is láttam, és nem is érdekel, csak a zene.
2013. júl. 25. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor jó :)

Melyik a kedvenc filmzenétek? :)

Én a Harry Potter filmek zenéi közül sokat szeretek, főleg, amik a 6.-ban vannak :)

Meg persze még nagyon sok van.

Mostanában a 'Most jó' c.-ű film ST-ját keresem, de sehol nem találom, csak olyanokat, amik énekesek énekelnek, márpedig nekem nem olyan kell :/

2013. júl. 25. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen. Én nagyon sok zenét szeretek filmekből. A legtöbb kedvencem Hans Zimmer-től származik (Sötét lovag, Eredet, stb.), de sok kedvencem van rajzfilmekből is.
2013. júl. 26. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is így vagyok ezzel.:D Volt olyan is, hogy belebotlottam egy filmzenébe youtube-on és mivel nagyon sokan nézték meg gondoltam meghallgatom, de nem tetszett. Majd pár hónapra rá megnéztem a filmet, de nem tudtam, hogy az a zene van benne, rákerestem a zenéire és akkor jöttem rá, hogy ezt már egyszer néztem. Valamiért úgy sokkal jobban tetszett, hogy a filmből már hallottam. Így tudtam, hozzá jeleneteket kapcsolni vagy ilyesmi.:D Azóta is sokszor meghallgatom. Amúgy a Amelie csodálatos életéről van szó, de maga a film nekem nem jön be, viszont a zenék kiválóak benne (nagyon olyan francia stílusúak).

Különben nagy kedvenceim Hans Zimmer, de nekem főleg a Disney-s mesék zenéi miatt, ott van persze John Williams, akitől a Harry Potter, az Egy gésa emlékiratai, a Star Wars 2-3 (nem a közismert főcímdala, inkább a többi zenéjéért), meg még sok fantasztikus zene. Szerzőjüket nem tudom, de nagyon szeretem a Narnia és a Rekviem egy álomért zenéjét. Ha az ilyen kicsit már elcsépelt zenék is érnek akkor megemlíteném a Titanicot és a Keresztapát, hisz zene nélkül nem lennének ugyan olyanok.

16/L

2013. aug. 4. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!