Avatar Aang Legendájában Azulának miért kék a tüze?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 17:09
1/7 anonim válasza:
Azért, mert Azula a legkiválóbb tűzidomár. Az ő tüze egészen más, sokkal hatékonyabb, mint bármelyik másik idomárnak. Valószínűleg sikerült továbbfejlesztenie. Nem véletlen, hogy az intróban is ő van.
2/7 anonim válasza:
Mivel kiskoraban vele tobbet foglalkoztak, emiatt erosebb lett! Azonkivul szerintem klassz, hogy villamot is tud! :)
3/7 anonim válasza:
a! szerintem is azért mert erősebb de villámo idomítani azt az Iroh és a tűz ura is tud!
Különben asszem valamilyen nyelven az Azula kéket jelent.
4/7 anonim válasza:
a! = Ja
de különben szerintem Iroh erősebb mint Azula!
(mert a kék tűz csak a színben különözik)
5/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, bár szerintem azért is lehet, mert ő más módszerekkel hajlít tüzet (jobb szeretem a "tűzhajlító, léghajlító stb." kifejezést mint az "idomár"-t.)
6/7 anonim válasza:
Miért szereted a "hajlító"t használmi?
7/7 anonim válasza:
Más forrásból táplálkozik a tüze.
Azula rideg, bizalmatlan személyiség, pont emiatt a tüze is rideg minden melegséget nélkülöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!