Tudtok ilyen filmet?
Nagyon szomorú dráma legyen, és NE LEGYEN benne romantika..
/Vagy ha van is benne, ne arra épüljön az egész film/
Olyan legyen, amiben a szereplők sokszor sírnak, mert az általában mindig megríkat engem is.
És még egy, de ez a legtöbb drámánál megvan: szomorú legyen az aláfestő zene.
Köszönöm a válaszokat előre is :)
15/F
Na sokszor síróst így hirtelen nem tudok, de nagyon szép, nagyon szomorú és egyáltalán nem romantikus témájúakat igen.
Ha (felnőtteknek szóló) rajzfilm is jöhet, akkor a Grave of the Fireflies anime (egy háborúban elárvult testvérpárról szól) és ha tudsz angolul, a Plague Dogs c. angol rajzfilm (egy járványkísérleti laborból két elszökött kutya története, youtubeon fenn van az egész de magyar felirat szerintem nincs hozzá, de azért érdemes megpróbálni, nekem a legmeghatóbb filmek közé tartozik amiket valaha láttam).
Élőszereplős filmek: No Man's Land [Senkiföldje] (háborús dráma, délszláv háborúban), Lilja 4-Ever (egy lány története egy ex-szovjet tagállamban, akit elhagy az anyja), The Elephant Man [Elefántember] (Lynch film, megtörtént sztori alapján, a címszereplő torzszülöttről), Pay it Forward [A jövő kezdete] (egy fiú története aki megpróbálja jobbá tenni a világot), Dancer in the Dark [Táncos a Sötétben] (musical dráma Björk főszereplésével)
Elsőre ezek ugrottak be, nézegess utánuk, hátha megtetszik valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!