Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmek, melyekben nincs...

Filmek, melyekben nincs szerelmi szál. Tudtok ilyet ajánlani?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan filmet ajánlani, amiben nincs, szerelmi vonulat. Most szeretnék kilábalni egy elég durva csalódásból, és ehhez a filmek megfelelően elterelik a figyelmemet. Sajnos az elmúlt napok tapasztalata alapján kijelenthetem, hogy az esetek túlnyomó többségében, legyen bármely típusú filmről szó, csak bele szövik a történetbe. Én értem, hogy bennem van a hiba, de ez most nagyon nem érdekel. Szóval, ha van bármi ötlet, akkor azt megköszönöm. A kedvenc kategóriáim: Vígjáték, akció, kaland, fantasy sci-fi, de amúgy jöhet bármi, amiben nincsenek halott tekergőző macskahanggal nyomuló kislányok, mert így is nehezen alszok…. Sőt ha van olyan, amiben nem a jók győznek, na, az is érdekelne :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 24. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Reszkessetek betörőkbe asszem nincs. :D
2013. júl. 24. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Hmm. Szerettem volna ajánlani neked valamit az igencsak kiterjedt sci-fi gyüjteményemből. Valami jó kis történetet, ami egy időre eltereli a gondolataidat. Mindegyikben van szerelmi szál...

Egyetlen egyet találtam, amiben emlékeim szerint nincs:

Star Trek 8 - Kapcsolatfelvétel

[link]

2013. júl. 24. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Emberi százlábú.
2013. júl. 25. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ál/Arc

(Face/Off, 1997) [link]

Isten városa

(Cidade de deus, 2002)

[link]

Az őrület határán

(The Thin Red Line, 1998) [link]

U-571

(2000) [link]

A pankrátor

(The Wrestler, 2008) [link]

Született gyilkosok

(Natural Born Killers, 1994)

[link]

11:14

(2003) [link]

Titokzatos folyó

(Mystic River, 2003) [link]

Szörnyek keringője

(Monster's Ball, 2001) [link]

2013. júl. 25. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!