Filmek, melyekben nincs szerelmi szál. Tudtok ilyet ajánlani?
Tudnátok nekem olyan filmet ajánlani, amiben nincs, szerelmi vonulat. Most szeretnék kilábalni egy elég durva csalódásból, és ehhez a filmek megfelelően elterelik a figyelmemet. Sajnos az elmúlt napok tapasztalata alapján kijelenthetem, hogy az esetek túlnyomó többségében, legyen bármely típusú filmről szó, csak bele szövik a történetbe. Én értem, hogy bennem van a hiba, de ez most nagyon nem érdekel. Szóval, ha van bármi ötlet, akkor azt megköszönöm. A kedvenc kategóriáim: Vígjáték, akció, kaland, fantasy sci-fi, de amúgy jöhet bármi, amiben nincsenek halott tekergőző macskahanggal nyomuló kislányok, mert így is nehezen alszok…. Sőt ha van olyan, amiben nem a jók győznek, na, az is érdekelne :)
Köszönöm a válaszokat!
Hmm. Szerettem volna ajánlani neked valamit az igencsak kiterjedt sci-fi gyüjteményemből. Valami jó kis történetet, ami egy időre eltereli a gondolataidat. Mindegyikben van szerelmi szál...
Egyetlen egyet találtam, amiben emlékeim szerint nincs:
Star Trek 8 - Kapcsolatfelvétel
Ál/Arc
(Face/Off, 1997) [link]
Isten városa
(Cidade de deus, 2002)
Az őrület határán
(The Thin Red Line, 1998) [link]
U-571
(2000) [link]
A pankrátor
(The Wrestler, 2008) [link]
Született gyilkosok
(Natural Born Killers, 1994)
11:14
(2003) [link]
Titokzatos folyó
(Mystic River, 2003) [link]
Szörnyek keringője
(Monster's Ball, 2001) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!