A Resident Evil filmek mennyire kapcsolódnak a játékokhoz? Meg merjem nézni őket?
Figyelt kérdés
Kislánykorom óta nagy RE rajongó vagyok, imádom a játékokat. Viszont anno az első Kaptár filmben óriásit csalódtam, köze nem volt a játékokhoz, de ha jól emlékszem, még a karakterkhez sem. Ez a későbbi filmekben sem változott?
Van bennük egyáltalán bármilyen szereplő az eredetiek közül? Félek megnézni őket, mert nem akarom látni ahogy a régi nagy kedvenceimet (pl. Leon-t, Claire-t, Jill-t) teljesen elmásítják. :/
2013. júl. 24. 11:59
1/2 anonim válasza:
Ha az első rész nem tetszett akkor valoszíűleg a többi sem fog. A jill szerepel a 2. részben azt szerintem megnézheted nekem tetszett a 2. rész. 3-5. szerintem már pocsék filmek. Ha jól tudom akkor a 4.ben szerepel Chriss és Claire (ebben nem vagyok biztos), és benne van Wessker is de olyan rossz a színész, hogy azt fáj nézni. Az 5. részben pedig benne van Ada, Leon, Barry. Szerintem ne nézd meg mert csalodni fogsz. Maximum még a 2. részt nézd meg bár lehet, hogy az se fog tetszeni, hiszen az első a legjobb.
2/2 anonim válasza:
a "resident evil" történet inkább a játékokban él és a film igazából csak egy esemény átvezető sztori alice szemszögéből,az animációk pedig azoknak készült akik egy játékot se játszottak,és hogy képbe legyenek bizonyos karakterekkel akik az igazi főszereplők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!