Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan csinálják milyen...

Hogyan csinálják milyen programmal csinálják a dbz (dragon ball z) részit?

Figyelt kérdés
tudom hogy előbb merajzolják papírra és utánna be viszik a gépbe de hogy csinálják az animációkat

2013. júl. 24. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem mikor a dragonball z készült ott még nem használtak számítógépet, de javítsatok ki ha tévedek, amúgy a megrajzolt képkockákat összevágták és így lett belőle mozgókép
2013. júl. 25. 01:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Első: De igen, használtak számítógépet hozzá.

Kérdező, valamilyen animációs programra van szükséged, ahol tudod a bevitt rajzokat szerkeszteni is (háttér, színezés, effektek). Például az Adobe PS jó választás lehet, mégha a Dragon Ball-t nem is azzal készítették.

Először megrajzolják az animációt papírra, aztán a számítógépen megszerkesztik, hátteret raknak alá, stb.

2013. júl. 25. 10:11
 3/7 A kérdező kommentje:
tehát megrajzolják és az adobe ps el is de oda raknak háteret szinkront megilyenek ja igen és ezt honann lehet letölteni ezt a programot
2013. júl. 25. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Adobe Photoshop az a program?
2013. júl. 25. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
nem tudni mit használtak, de biztos nem photoshoppot
2013. júl. 25. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, ezt én is írtam, hogy nem Adobe PS-sel csinálják. Saját programjuk van erre a célra. Ha valaki (aki nem rajzfilmes szakmában dolgozik) szeretne valami hasonlót csinálni, annak írom ezt ide.

Az photoshoppal hátteret tudsz odarakni, effekteket hozzáadni és színezni, más szóval vizuális dolgokat elkészíteni. Szinkront későbbiekben valamilyen videószerkesztő programmal tudsz alárakni.

Amúgy a PS-t megveheted több százezerért, vagy... arrr

2013. júl. 25. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
arrr, magyarúl lekalózkodod valahonnan :)
2013. júl. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!