2012:
Bosszúállók, Sötét Lovag: Felemelkedés, A hobbit - Váratlan utazás, Django elszabadul, Nyomorultak, Napos oldal, Amerikai Pite - A találkozó, The Expendables 2.- A feláldozhatók 2., Az éhezők viadala, Fékezhetetlen, Looper A jövő gyilkosa, Step Up 4. - Forradalom, Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak, Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens, Madagaszkár 3., Az öt legenda, Lorax, Zambézia, Rontó Ralph, Merida a bátor, Frankenweenie - Ebcsont beforr, ParaNorman, Kalózok! A kétballábas banda, Pi élete, Kon-Tiki, Kényszerleszállás, Argo-akció, Az utolsó műszak, Alkonyat - Hajnalhasadás, 2. rész, Lincoln, Skyfall, Elrabolva 2., Kémes hármas, Gengszterosztag, Borotvaélen, A biztonság záloga, Keleti nyugalom - Marigold hotel, A maflás, A holló, Hitchcock, Jack Reacher, Parker, Felhőatlasz, Ted, Men In Black 3. - Sötét zsaruk 3., Csatahajó, Underworld - Az ébredés, Védhetetlen, 21 Jump Street - A kopasz osztag, John Carter, Mocsokváros utcáin, Csempészek, Boszorkányvadászok, A diktátor, A messzi dél vadjai, Bourne-hagyaték, Amit még mindig tudni akarsz a szexről, A csodálatos pókember, Into the White, Marsupilami nyomában, Mindörökké rock, StreetDance 2., Prometheus, Én a séf, Vadállatok, Éjsötét árnyék, Fehér pokol, Dredd, Holdfény királyság, A Bin Láden hajsza, Project X - A buli elszabadul, Sinister, Az emlékmás, Apa ég!, A hófehér és a vadász, Magic Mike, Anna Karenina, Várandósok, A gyilkos médium, Fejlövés, Titánok haragja, Tükröm, tükröm, Abraham Lincoln a vámpírvadász, A hét pszichopata és a Si-cu, A fekete ruhás nő, Az erő krónikája, Kertvárosi kommandó, A kaptár: Megtorlás, Parajelenségek 4., V/H/S, Ideglelés Csernobilban, Az ördög benned lakozik, Szellemlovas 2. - A bosszú ereje, Piranha 3DD
2013:
Szemfényvesztők, Vasember 3., Halálos Iramban 6., Sötétségben - Star Trek, Menedék, A nagy Gatsby, Nagyfiúk 2., Másnaposok 3., Női szervek, Az acélember, Z világháború, Croodék, A zöld urai, Szörny Egyetem, Gru 2., A hívás, Kolibri kód, Tűzgyűrű, Csapda, A magányos lovas, Erőnek erejével, Támadás a Fehér Ház ellen, Képszakadás, Die Hard 5. - Drágább, mint az életed, Feledés, G. I. Joe - Megtorlás, R.I.P.D. - A szellemzsaruk, Az óriásölő, Óz a hatalmas, Gyakornokok, Odd Thomas - A halottlátó, A nagy nap, A fantasztikus Burt Wonderstone, Megtört város, Lenyűgöző teremtmények, Horrorra akadva 5., A Föld után, Evil Dead - Gonosz halott, Halálfutam 3.: A pokol tüze, Személyiségtolvaj, Kísértetjárás Connecticutban 2., Movie 43 - Botrányfilm, A texasi láncfűrészes - Az örökség
Ezeket láttam az elmúlt 2 évből, a fele sem tetszett, de lehet attól neked fog. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!