Mely filmekben csalódtatok a leginkább?
Twilight, A burok. Mindketto rettenetes. Most ne tamadjatok le, szeretem a Twilightot, meg is van a 4 konyv meg minden. De a film bena.
2012- dogunalom, pedig alig vartam, hogy megnezhessem.
Az új halálos iramban , nem elég hogy már nem a kocsikról szól a film de hogy ilyen gagyi számítógépes effekteket tettek bele meg mindenki meghal ha megbotlik egy fűszálba de a főszereplőn átmegyegy egy repülő és semmi baja...
A burokba énis csalódtam , mindenki mondta milyen jó de majdnem elaludtam rajta, a másnaposok 3 ról meg már neis beszéljünk, bár igaz annak a 2. része se volt valami nagy cucc.
Fészkes fenevadak. Mindenki írta hogy mekkora film. Hát én meghagyom nekik.
Jurassic Park 3. Teljesen indokolatlan a történet. Látszik hogy nem áll mögötte egy Michael Crichton regény. Persze azért megnéztem, moziban elment. :)
A twilight-ban nem csalódtam. Tudtam hogy rossz lesz... De hogy ennyire
De a legnagyobb csalódás a Hadak útján. Mint rendezésben, mint zenében. Szerintem John Williams elment nyaralni, előtte kiadta ukászba a bedolgozóknak hogy gyorsan dobjanak össze valami fost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!