Melyik filmek szólnak meleg pasikról?
Nem tudok angolul (1.válaszoló filmcíme), de én hallottam egy ojan filmről, ami két meleg cowboy-ról szól. Címét nem tom, de nagy felháborodást váltott ki a nyilvánosságból.
(ha az 1. válaszoló is erre a filmre gondolt, akkor bocsi)
Az első válaszoló is erre a filmre gondolt, magyar címe: Túl a barátságon.
Ezenkívül vannak még, pl.
Will és Grace sorozat
Angyalok Amerikában minisorozat
Feküdj le kutyákkal
Jeffrey - valami más
Férj és fárj (ez csak részben, mert álmelegekről szól)
Hirtelen nem jut más eszembe: Brokeback Mountain azaz Túl a barátságon, én láttam szép film megindító, igaz kicsit szomorú. Heath Ledger szerepel benne sok más színész mellett :)
Fiúk a klubból sorozat :) Uhh az olyan, hogy... :D
A napokban láttam egy filmet: Mambo Italiano valami olyasmi a magyar címe, hogy Mambo olasz módra amúgy a Port.hu-n megtalálod a leírást róla és sok más filmről.
Mi van még... sajnos én is keveset ismerek, pedig éjjel-nappal nézném :D
Van egy sorozatféleség Queer eye for the straight guy - melegítő a magyar címe vagy stílustanácsok férfiaknak. Az is jó olyan kis laza műsor :)
Van egy film Cuba Gooding Junior játszik benne a címe Hajó a vége.
Egyelőre sajnos nem tudok többel szolgálni. De pinkvanillán is volt valami topic régen ahol filmek voltak felsorolva. - azthiszem.
Eszembe jutott mégegy: TranszAmerica. Nem tudom pontosan, hogy kell leírni. Felicity "Született feleségek" Hoffmann játssza a főszereplőt.
Régen láttam, amennyire emlékszem nézhető film volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!