Milyen zenéket szoktatok hallgatni? Kedvenc banda? Esetleg írhatnátok idei fesztiválélményt is! :]
Greenday, Nickelback, Billy Talent, Papa Roach:D na őket minden hangulatomban tudom hallgatni.
Én idén voltam először volton. Billy Talent koncert felejthetetlen volt. főleg mikor több ezer ember kiabálta hogy pálinka.:D
Heló!
Doors, The Who, Green Day, Slipknot, Ensiferum, Dalriada, Tankcsapda, Rammstein, Nightwish, Old Man's Child, ACDC, Johnny Cash, In Flames, System of aDown, Korn, Paddy and the Rats, Devil makes Three, Elvis Presley, Hammerfall, Heidevolk, Amon Amarth, Powerwolf...
Főként Rockot, a kezdetektől napjainking, de nagyon kedvelem a klasszikusokat is (Bach, Beethoven...)
A legjobb fesztiválélményem talá az volt, amikor novarock utolsó npaja így nézett ki: In Flames, Motörhead, Iron Maiden, System of a Down - a Soad-ért mentem el az egészre :). Valamint Heidenfesten, amikor a remek kocnertek után dumáltunk és fényképezkedtünk az együttesek tagjaival, a Heidevolkal, Equilibriummal... Nagyon barátságosak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!