Melyek azok a filmek amiket Halloween-ra jó lenne megnézni?
Egyedül leszek itthon Halloweenkor, ezért szeretnék félni. Ti mit ajánlanátok, amitől még pislogni se mersz.. ami olyan durva, h este még aludni se tudsz.
(Már ha létezik ilyen film)
Szia!
Nem vagyok horroros, még egyszer sem láttam igazándiból. Ennek több oka is van. Kiskoromban a tesóm nézte a Sikolyt (nem tudom miről szól, vicces-e vagy nem, de az álarc örökre megmarad bennem, 4 évesen elég ijesztő), nem jött ki velem játszani csak ha azt végig nézi. Leültem mellé és néztük. Nagyon rossz volt... Azóta nem nézek
Na de a kérdésre válaszolva. EGy táborban az egyik gyereknek elmesélték a Tükrök című filmet. Nem voltam ott, de mikor lekapcsolták a villanyt a srác mindenhol tükröket látott, és sírógörcsöt kapott. Orvos (tábori) jött ki hozzá. Hallani is szörnyű volt. A szomszédban voltunk. A gyerek üvöltött, azt hittük valami rohama van. Iszonyatos volt.
Nézd meg ezt.
Ajánlanám az ÁTOK 1.2...rohadt durva és félelmetes szval ne egyedül nézd:D
Akkor ha ilyen kis piti filmre vágysz akkor nézd meg a Haloowin Town-1-2(Boszorkányváros) ez non semmi , de jó a film jha és ez Disney film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!