Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szulejmanak olyan sok...

A Szulejmanak olyan sok agyasa volt a (Harembe) meg is csak Mahidevrantol es Hürremtol szuletett gyereke. Es a tobbiek akikkel lefekudt hogy-hogy nem estek teherbe mar akkor volt durex? :D Voltneki 30agyasa ha nem tobb! na valaki?

Figyelt kérdés
Bocsi ha hulyeseget kerdeztem!:D
2013. júl. 18. 00:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hürrem 6gyereket szült neki abbol elvileg 1meghalt 3nappal a szuletese utan. Mahdiveran pedig a szegenysegbe halt meg 81evesen. Kidobtak ot a palotabol amiert megverte Hürremet. Ibrahimot pedig kivegeztek, ugyan ugy mint Mahidevran elso fiat Musztafat. En igy tudom....! Mar mint mindenhol igy irjak!
2013. júl. 18. 00:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát nemtom mi ez,h Hürrem ölette meg Mustafát. Angol wikipédia azt írja,h vmi pasa biztatta Mustafát h csatlakozzon az embereivel Szulejmán seregéhez asszem egy magyarok elleni hadjáratban és eközben ugyanez a pasa bebeszélte Szulejmánnak,h Mustafa megakarja őt ölni, és Szulejmán ezért ölette meg Mustafát.
2013. júl. 18. 19:42
 13/21 A kérdező kommentje:
O erte el azt hogy megoljek Mustafat. Az o terve volt, o csalta korbe, es hazudta azt a szulejmanak hogy arulo lett a fia. Es hogy szovetkezett a perzsakkal. Es a Hürrem leveleket irt Mustafa neveben mintha a perzsakkal levelezne hogy megakarjak olni Szulejmant! Es vegul o is beszelte ra a Szulejmant hogy megtegye!
2013. júl. 18. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Alexandra--Hürrem amit akart, elérte: az ő egyik fia lett apja utóda, őt magát feleségül vette Szulejmán, királyné lett belőle. Nem szabad elfelejteni, hogy majdnem minden szultánt elrabolt és eladott rabszolgalányok szültek, akik soha nem lehettek se feleségek, se királynék. Hürrem kivétel volt.
2013. júl. 18. 23:46
 15/21 A kérdező kommentje:
SZELIM-T valasztotta a Szulejman, pedig alkalmatlan voltra. Es az o uralkodasa alatt indult hanyatlasnak a birodalom!
2013. júl. 18. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:
2013. júl. 18. 23:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Hürremnek "csak" 5gyereke született,Mustafát árulás vádjával végezték ki

nem hiszem hogy nehéz lenne beírni a keresőbe

2013. júl. 18. 23:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Ezt mind eddig is tudtam rolluk!
2013. júl. 18. 23:54
 19/21 A kérdező kommentje:

UTANA NEZTEM ES EZT TALALTAM! MEG EN EZT EDDIG IS IGY TUDTAM UGY HOGY NEM ERTEM HOGY MIERT MONDJAK HOGY CSAK 5GYEREKE SZULETETT?!!!

Szulejmán és Hürrem gyermekei:

Mehmet (Mehmed) (1521-1543)

Mihrimah (1522-1578)

Abdullah (meghalt, három nappal a születése után)

Szelim (Selim) (1524-1574. december 12.)

Bajazid (Bajezid) (1525-1562. november 28.)

Jahangir (1533-1553)

2013. júl. 19. 00:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaj de sok rossz válasz.Az aki jót mondott ne vegye magára.Egy Szulejmának 500-nál is több ágyasa volt.Ja és nem csak Hürremnek és Maidevrának lett gyereke.Volt egy ágyasa a Szulejmának akinek Füléne volt a neve tőle volt állítólag az első gyermekének anya.Fiú gyermeknek adott életet 1512-ben de pár évesen még Szulejmán trónra lépese előtt meghalt.Róla nincs semmi említés s a sorozatban.Meg Gülfemnek is születettgyermeke Szulejmántól.Ő is fiúval ajándékozta de még ő is Szulejmán trónra lépése előtt hunyt el.Meg Maidevránk is 2fia és egy lánya volt.Hürremnek meg 5 fia és egy lánya.

Füléne fia: Mahmud

Gülfem fia:Murad

Maidevrán gyerekei:Mustafa,Ahmed ,Rayze

-( Ahmed is Szulejmán trónra lépése előtt hunyt el)

-(Rayze a sorozat elejéről teljesen kimaradt de a negyedik évadban bene lesz de nem Maidevrán gyerekeként hanem egy Nauzin nevű ágyas gyereke lesz, és ott meg kisbabaként meghal,de a való életben nagyon tragikusan hal meg felnőtt korában)

Hürrem gyerekei:

-Mehmeth

-Mihrimah

-Abdullah

-Selim

-Bejazid

-Dzsihangir

2015. febr. 6. 11:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!