A Szulejmanak olyan sok agyasa volt a (Harembe) meg is csak Mahidevrantol es Hürremtol szuletett gyereke. Es a tobbiek akikkel lefekudt hogy-hogy nem estek teherbe mar akkor volt durex? :D Voltneki 30agyasa ha nem tobb! na valaki?
Hürremnek "csak" 5gyereke született,Mustafát árulás vádjával végezték ki
nem hiszem hogy nehéz lenne beírni a keresőbe
UTANA NEZTEM ES EZT TALALTAM! MEG EN EZT EDDIG IS IGY TUDTAM UGY HOGY NEM ERTEM HOGY MIERT MONDJAK HOGY CSAK 5GYEREKE SZULETETT?!!!
Szulejmán és Hürrem gyermekei:
Mehmet (Mehmed) (1521-1543)
Mihrimah (1522-1578)
Abdullah (meghalt, három nappal a születése után)
Szelim (Selim) (1524-1574. december 12.)
Bajazid (Bajezid) (1525-1562. november 28.)
Jahangir (1533-1553)
Jaj de sok rossz válasz.Az aki jót mondott ne vegye magára.Egy Szulejmának 500-nál is több ágyasa volt.Ja és nem csak Hürremnek és Maidevrának lett gyereke.Volt egy ágyasa a Szulejmának akinek Füléne volt a neve tőle volt állítólag az első gyermekének anya.Fiú gyermeknek adott életet 1512-ben de pár évesen még Szulejmán trónra lépese előtt meghalt.Róla nincs semmi említés s a sorozatban.Meg Gülfemnek is születettgyermeke Szulejmántól.Ő is fiúval ajándékozta de még ő is Szulejmán trónra lépése előtt hunyt el.Meg Maidevránk is 2fia és egy lánya volt.Hürremnek meg 5 fia és egy lánya.
Füléne fia: Mahmud
Gülfem fia:Murad
Maidevrán gyerekei:Mustafa,Ahmed ,Rayze
-( Ahmed is Szulejmán trónra lépése előtt hunyt el)
-(Rayze a sorozat elejéről teljesen kimaradt de a negyedik évadban bene lesz de nem Maidevrán gyerekeként hanem egy Nauzin nevű ágyas gyereke lesz, és ott meg kisbabaként meghal,de a való életben nagyon tragikusan hal meg felnőtt korában)
Hürrem gyerekei:
-Mehmeth
-Mihrimah
-Abdullah
-Selim
-Bejazid
-Dzsihangir
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!