- Minimum 18 éves legyél.
- Legyen nagyon érdekes személyiséged, folyton produkáld magad, mert a nézők 90%a 14 év körüli, tehát az ő szintjükön kell maradni.
- Ne játékról csinálj, mert azt már a kutyát sem érdekli.
- Legyen normális mikrofonod.
- Tudj videót szerkeszteni, minimum közepes fokon.
Kb. ennyi.

Ha ezt kérdezned kell, akkor sehogy.
Én egyik YouTube videóst sem követem, de eddig egyedül egy Szirmai Gergely nevű srácnak tudnám értékelni a munkáját, mert tényleg van rálátása a témára, jól elemez filmeket, és érdekes stílusban adja elő. De úgy láttam, hogy a YouTube-on többnyire kontraszelekció van, mert ilyet is láttam legutóbb, hogy GoodLike, Herby, meg az ilyen szemetek. Ennek a GoodLike-nak megnéztem 2 videóját is, mert először nem értettem népszerűségének okát teljesen. Például az egyik viccesnek szánt videója is rohadtul nem volt vicces, de azért olvastam alatta olyan kommenteket, hogy 'szakadok xd', meg ilyenek. Az a Herby meg csak egy egyszerű parasztnak tűnt nekem, akiben mindössze annyi tehetség van, hogy be tudja kapcsolni egyedül a számítógépet.
Szóval ez egy gusztustalan fertő. Szégyen, hogy erre van igénye a többségnek. Bár tény, hogy ez valóban a 14 év körüli korosztálynak tetszik, de akkor is... Milyen értékrendet közvetítenek a befolyásolható fejüknek ezek a sehonnai nyomorékok.
Szóval ha nem vagy kulturált, akkor bele se kezdj a videózásba, mert szánalmasnak hat. Ha az vagy, akkor meg sok szerencsét hozzá, de tényleg valami egyedi, magával ragadó kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!