A Trónok Harca írója nem beteg egy kicsit agyilag?
A könyvet nem olvastam, most néztem végig a 3. évadot és a 9. részben történtek (a Starkok lemészárlása) szerintem beteg íróra vallnak. Eddig az a tanulság, hogy a tiszta szívű, becsületes emberek mindig megszívják de keményen, ellenben a szemétláda, gonosz, faxfejek mindig túlélik, sőt ők aratják le a babérokat... Sokaknak Tywin Lanister a kedvenc karaktere.. Az igaz hogy ő lenne a leghatékonyabb uralkodó, de a Starkok akkor se ezt érdemelték szerintem. Bárcsak megdögölne kínhalállal az összes Lanister (kivéve Tyrion) , törnének be a mások hozzájuk, vagy Daneris falassa föl őket a sárkányaival! xD
Másik kérdés: szerinted kik fognak még meghalni az elkövetkezendő időkben? KÖNYVET OLVASÓK NE MONDJÁK MEG!
Én a könyvet olvastam először, ott nem kevésbé volt megrázó az a jelenet.
A korábbi válaszadóknak adok igazat, ez a sorozat nem mese, mint a Gyűrűk Ura, vagy a Harry Potter (megjegyzem azokat is szeretem). A jó nem nyer, ahogy a valóságban sem.
Egyébként az úgymond "rosszak" is meg fogják szívni, nyugi.
Nem csak Martin ilyen. Görgey Etelka is. A négykötetes sorozata másidik kötete végén lemészároltatja a főszereplő teljes családját (kb. 50 embert), igaz, a három főszereplő nem hal meg. A Vörös Nászon csak egy főszereplő hal
meg, de úgyis feltámad. Az egyetlen megölt főszereplő Eddard, de csak mert Joffrey hülye, és Martin húzni akarja még Jon származását.
Én a Stark-családot tartottam és tartom a legszimpatikusabbnak, szóval eléggé szíven ütött a "vörös nász" rész, mégis azt mondom, elég kevés a valóban beteg, gonosz karakter, még a Lannisterek közt is. Szerintem csak Joffrey Baratheon ilyen, a többiek, még ha gonosznak tűnnek is, van úgymond indítékuk. Nekem pont ez tetszik benne, hogy nincs a képünkbe tolva, hogy ki jó, és ki rossz, és szerintem nem is létezik ilyen szereplő a történetben.. a "jók" is csinálnak hülyeségeket, és a "rosszak" is tudnak jó fejek lenni, mindenki maga döntheti el, kivel szimpatizál.
Szerintem ki fog meghalni? Majd ha valamelyik szereplő kezd feltűnően jó fej lenni, és sokat elérni, és az emberek megkedvelik, akkor ő :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!