Tudtok jó vicceket? Ha igen, akkor írjatok néhányat .
Zongoracipelés
Két költöztető egy hatalmas zongorát cipel fel a 10. emeletre. A lift nem működik. Mikor már a 9. emeleten vannak megszólal az egyik:
- Te Józsi, van egy jó meg egy rossz hírem. Melyiket mondjam előbb?
- Na, mondd a jót!
- Már a kilencediken vagyunk.
- És mi a rossz?
- Az, hogy a másik házba kellett volna felvinni a zongorát.
Megmérgezte magát
Stirlitz belépett Müller dolgozószobájába, és meglátta a padlón holtan heverő Müllert.
- Megmérgezte magát - gondolta Stirlitz, miközben kezével végigsimította a Müller hátából kiálló balta nyelét...
-Volt egy tanárom aki megbuktatott!
-???
-Mondom VOLT egy tanárom aki megbuktatott!
Esztike átmegy a szomszédba.
-Erzsike néni!Kölcsönkérhetem a fűnyíróját??Le szeretném nyírni a kertünkben a füvet.
-Hát hogyne Esztike csak ne vidd ki a kertemből.
Még néhány vicc :
Székrekedés
A kórházban egy beteg székrekedéssel küszködik. Az orvos végül hashajtó alkalmazása mellett dönt, szegény beteg kap is egy hatalmas adagot. Hamarosan rá is jön a hasmenés, de már nem jut el a WC-ig. Zavarában végül úgy dönt, megszabadul a "bizonyítéktól". Becsomagolja egy lepedőbe, és kidobja a nyitott ablakon, egyenesen egy részeg fejére.
A kórház portása nagy kiabálásra figyel fel, kirohan, és azt látja, hogy a részeg harciasan dülöngél a járda közepén, nyakában a kétes tisztaságú lepedővel.
- Hát magával meg mi történt? - kérdi tőle.
- Megtámadott egy szellem, de én a szart is kivertem belőle!
Államügyész
A borbélyt az államügyész indítványára halálra ítélik.
A kivégzés napján a siralomházban szokás szerint megkérdezik tőle, mi az utolsó kívánsága. A halálra ítélt nagy lelki nyugalommal mondja:
- Tudják, én egész életemben a munkámnak éltem, és még utoljára szeretnék megborotválni valakit... mondjuk az államügyész urat!
Nincs eper
A háború alatt a németek egyszerre ítéltek halálra egy oroszt, egy angolt, és egy cigányt. Megkérdezték, mi az utolsó kívánságuk. Az orosz azt mondta, szeretne egy papnak meggyónni. Az angol igazi hidegvérrel csak egy cigarettát kér.
Megkérdezik a cigányt is.
- Én friss epret szeretnék!
- Maga idióta! - ordít vele a német tiszt. - Télen nincs eper Oroszországban!
- Nem baj - feleli a cigány -, én tudok várni!
Utál iskolába járni
Reggel az anya ébreszti a gyerekét:
- Kelj fel, fiam, az iskolába kell menned!
- De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni!
- Mondj két okot, miért ne kellene menned?
- Először is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak.
- Ezek csak kifogások, indulj már!
- Mondj két okot, miért kellene mennem!
- Először is: 47 éves vagy. Másodszor: te vagy az igazgató!
Szamár
Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre az egyik tanára mellé, de az így válaszolt:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - válaszolt a diák.
A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot, mert az fontosabb, mint a pénz.
- Mindenki azt választja, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megőrül és azt írja a dolgozatra: "Szamár". A diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést, a tanár úr aláírta, de nem írt rá jegyet!
Éjszakai pilóta
Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba:
- Találd ki, hogy ki vagyok!
Erre az irányítótorony diszpécsere lekapcsolja a leszállópálya fényeit és visszaszól:
- Te meg találd ki, hogy hol vagy...
Lakodalomban
A lakodalomban a menyasszony feje hirtelen megfájdul, és a vőlegény kikíséri. Mikor visszajön a barátja megkérdezi tőle:
- Minden rendben van?
- Persze. Adtam neki egy kis nyugtatót, és most alszik.
- Rendben van, de ne felejtsd el behúzni a patika cipzárját, mert kilátszik az adagoló.
-Miért jó az emo torta?
-??
-Mert felvágja magát.
A német,az angol és a zsidó a dzsungelbe mennek túrázni és a túra közben elkapják őket a kannibálok.
- Most kivégzünk benneteket és levest főzünk belőletek,de ha az egyikőtök neve rövidebb mint az enyém,akkor megkíméljük az életét.-mondja a kannibál főnök.Az én nevem x.
Odalép a némethez:-Neved?
-Karl-feleli a német.
-Jó , akkor mész a levesbe.
(Odalép az angolhoz)
-Neved?
-Joe.
Az angol is a német sorsára jut.
A zsidóhoz lép:
-Neved?
-Félix
Szőke nős viccek:
A barna a vörös és a szőke találkozik.Így szól a vörös:
-Be fogtok pisilni!Vettem egy bőrtáskát, méregdrága!
Másnap megszólal a barna:
-Be fogtok pisilni!Vettem egy bőrcsizmát, méregdrága!
Harmadnap a szőke:
-Be fogtok pisilni!Bezártam a vécét és nálam van a kulcs!:D
Állatvicc:
A medve a róka és a nyuszi sétálnak az erdőben.Egyszer csak beleesnek egy nagy gödörbe.Órákon kereszül ülnek ott mikor megszólal a róka:
-Srácok én éhes vagyok!
-Én is!-mondja nyuszika
-Akkor azt esszük meg akinek a legszarabb a vicce.
Mindegyikőjük elmondja a viccét.Végül nyuszikát eszik meg.Ülnek még kb egy órát mire megszólal a medve:
-Hé, róka!
-Igen?
-Most esett le nyuszika vicce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!