Ha egy filmet eredetiként megvettem, legálisan másolhatom-e azért, hogyha megsérülne az eredeti, akkor még mindig meglegyen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 14:21
2/3 anonim válasza:
Ha lemásolod az elvileg illegális. Rajta is van a lemeztokján szerintem hogy másolni tilos. De az is illegélis ha valaki letölt egy filmet, zenét netről de kit érdekel ez ha ugyse kap érte senki semmit? Viszont ha másolod az eredetit az eredeti lemez sérülhet másolás közben. Nyugodtan másold. Ha büntetnének azért hogy netről töltöm a filmeket én már életfogytiglant kaptam volna.
3/3 anonim válasza:
Nem, hisz nem használod fel semmilyen pénzszerzési célra.
Egyébként Magyarországon legális, ha letöltesz valamit. Kivéve, ha pénzszerzési célra használod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!