Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a csudát jelent a popcorn...

Mi a csudát jelent a popcorn mozi kifejezés?

Figyelt kérdés
Én minden filmen eszek popcornt a moziban. Ne bántsatok szőke vagyok XD

2013. júl. 12. 07:14
 1/7 Lord Keri ***** válasza:
Csak egy tipp, de valószínűleg a látványos nem túl bonyolult történetű filmekre mondhatják. Amire beülsz egy popcorn-al és csak élvezed a látványt, nem különösebben kell komolyabb mondanivalót keresni a filmben! :)
2013. júl. 12. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az átlagos filmekre használják,ezt a kifejezést.
2013. júl. 12. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Az amerikai filmek 99%-a.
2013. júl. 12. 11:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi másért ül be az ember a moziba? :)
2013. júl. 12. 16:49
 5/7 Lord Keri ***** válasza:
Hát azért szerintem te is érzed, hogy van különbség ha egy Michael Bay filmre ülsz be (Transformers, Armageddon, Szikla) vagy egy olyan rendező filmjére amiben van komolyabb mélység is, mondjuk pl egy David Lynch (Mulholland Drive, Útvesztőben, Twin Peaks)!
2013. júl. 12. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az olyan filmekre, amiket nem az agyhalott amerikaiaknak készítettek, és az egyetlen célja a bevétel.

Társadalomkritikát, elgondolkodtató filmeket, esetleg végre egy értelmes európai vígjátékot, amiben nem a paraszt, fingós poénokon van a hangsúly, vagy egy nagyon hatásos ázsiai filmdrámát.

2013. júl. 12. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Bár ezeket jobb szeretem otthon dvd-n nézni, kedvenc gondolkodós filmem az Eredet.
2013. júl. 13. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!