Mi a véleményetek, mit gondoltok a Dr. Csont 8. évadjáról, hogy Bones és Booth nem házasodtak össze?
Röhejes, ez a fordulat is csak a sztori elhúzásáról szól. Nem hiszem el, hogy egy olyan volumenű FBI- os, mint Booth, ne tudta volna megoldani, hogy közölje Bones- al a valódi okát az esküvő lemondásának. Én nagyon kedvelem a Dr Csont- ot, (az egyik kedvencem) de szerintem ez a 8. évad már nyögvenyelősre sikeredett. Nem értem, hogyan lehetséges, hogy Pelant ennyi "főbenjáró" dolgot elkövet, és Bones csapatán kívül a kutyát nem érdekli, érdekes módon. Ugye, eltérített egy amerikai repülőgépet, amely majdnem lebombázott egy afgán iskolát; lenullázta Hodgins sokmilliós bankszámláit; megbénította egy nagyváros közlekedési hálózatát, stb., stb. Szinte már vmi mindenhatónak tűnik így, túlzás ez már.
Szóval,szerintem kár, hogy így elcseszték az évadzárót. A 7. vége például sokkal jobban sikerült.Ettől függetlenül várom a 9. évadot.
SPOILER!
Igen, már láttuk. És nagyon örülök, hogy ezt végre nem szúrták el a sorozat készítői úgy, mint pl. azt, amikor nem láthattuk, hogyan jöttek össze ( a 6. végén). Szerintem az esküvői fogadalom jól sikerült, szép volt és igazán megható. Csak Christine- t, meg néhány közeli rokont hiányoltam. Miért nem volt ott Booth öccse, Bones tesója, meg annak a családja? De azért tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!