Mi a véleményetek a Két testben-elszabadulva vagy másnéven Vérszomj 2-elszabadulva fimről? Vajon fogják még adni valahol? Mit gondoltok? Amugy lenne még pár kérdésem.
Magamtól nem tudok hasonló filmet mondani. Nézz szét itt, lenn vannak ajánlók, nézegesd milyen hasonló filmet ajánlanak.
Köszönöm!
Lehetne pár kérdésem a filmel kapcsolatban?Mert van pár dolog amit nem értettem.
Hátha.
Amég nem tudod a kérdésem addig biztos nem tudsz.Meg hátha valaki látta és tud válaszolni szóval:
Szellem miért volt ott az elvonón?Amugy hány éves lehetett?Mert a valóságban a forgatáskor 19! éves volt, de olyan 10-nek nézett ki!XD
Mi történt akkor amikor a film vége felé Szellem ott sírt a padláson és Bridget kérdezte, hogy mit történt és Szellem annyit válaszolt, hogy Nem kellet volna Tylert ide hívni vagy valami ilyesmi.Azután véletlen elkapcsoltam és mire sikerült megtaláknom a Film+-ot addigra eltelt kis idő.
Szóval ennyi lenne.Jó lenne ha láthatnám még egyszer mert nem igazán értettem meg pár dolgot.
Ugy látom a Film+ mostanában nem fogja adni.Bezzeg más filmeket vagy 5-ször megismételnek.Olyan 21óra körül lenne jó ha adnák és nem éjfélkor.
Láttam a 3.részt is az is tetszett bár nem igazán kapcsolódott az első kettő részhez.Ott sem értettem azt, hogy miért utálták ott őket annyira?
Remélem sikerül felidézned az emlékezedet!
Te aludtál film közben :))
"Szellem miért volt ott az elvonón?"
Felgyújtotta a saját nagyanyját!
A film több utalást is tesz rá,később Brigitte is megtudja!
"Amugy hány éves lehetett?Mert a valóságban a forgatáskor 19! éves volt, de olyan 10-nek nézett ki!XD"
Külföldi oldalakon a történet szerint kb 13-14 éves
"Mi történt akkor amikor a film vége felé Szellem ott sírt a padláson és Bridget kérdezte, hogy mit történt és Szellem annyit válaszolt, hogy Nem kellet volna Tylert ide hívni vagy valami ilyesmi."
Hazudott h Tyler molesztálta,mert Brigitte majdnem lefeküdt a sráccal,szellem féltékeny lett,mivel mint a végén kiderült,akart magának egy saját kis vérfarkas házi állatkát.
Remélem most érted :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!